GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Just to laugh..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29075)

MARK 28-02-2012 17:04

Just to laugh.....

#
#
#
Η#βότκα με πάγο καταστρέφει#τα νεφρά...
Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι...
Το ουΐσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά...
Το τζιν με πάγο κάνει κακό στον εγκέφαλο...
Η Cola με πάγο χαλάει#τα δόντια...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ, προφανώς κάνει κακό…
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1...
ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2...
ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4...
ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8...
ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει το 1/16............έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το string!
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!
Τ ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα....
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
-Άμα σε θέλει η πουτ...α η τύχη!
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#
- Θέλεις να#περάσουμε ένα όμορφο σ/κ;
- Ναι, αγάπη μου!!!!
- Οκ!! Τα λέμε από Δευτέρα μωρό μου..!!!

#
#'Oταν ο Θεός#έπλασε τη γυναίκα, υποσχέθηκε στον άντρα ότι θα βρίσκει καλές και υπάκουες γυναίκες σε κάθε ΓΩΝΙΑ της γης...
Και έκανε τη γη... στρογγυλή!!!

#
#- «Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους».
-«Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες..»

#
Tο πηρα αποφαση...θα χωρισω τη γυναικα μου!!.Δεν ειναι δυνατον καθε βραδυ να πηγαινει απο μπαρακι σε μπαρακι παντρεμενη γυναικα. Δεν κρατιεται ετσι ενας ####ς....Εχω βαρεθει να με ψαχνει!!

#Οι 3 κούκλες στη ζωή ενός άντρα:
1) Η κόρη του: "BABY DOLL"
2) Η γκόμενα του: "BARBIE DOLL"
3)...και η γυναίκα του: "PANADOLL"

#-Αγάπη μου πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα..?
-Σαν να μετράω#τα αστέρια...
-Ουαου ατελείωτη..?
-Όχι,χάσιμο χρόνου..!

gs77 28-02-2012 17:14

Απάντηση: Just to laugh.....

:sm7::sm7::sm7:

zandesiro 28-02-2012 17:19

:lo19::lo19:

adventure 29-02-2012 00:05

:sm7::sm7::sm7:

christar 29-02-2012 00:09

:lo01:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!