![]() |
Ναυπλιο Μονεμβασια 4/3/2012
Καλησπέρα...καταθέτω πρόταση κοπανας προς Ναύπλιο αρχικά και βολτίτσα Μονεμβασιά!!! Εγώ και η axardal είμαστε ήδη Ναυπλιο και αύριο κατά τις 11 Θα ξεκινήσουμε για Μονεμβασια αν κάποιος θέλει το τ:sm2:ηλ μου είναι 6973030147
|
Απάντηση: Ναυπλιο Μονεμβασια 4/3/2012
Ωραία βόλτα και προορισμός. Καλά να περάσετε.
|
Kαλά να περάσετε Γιώργη !!!:)
|
Καλούς δρόμους να έχετε Γιώργο.
|
3 Συνημμένο(α)
Και ξεκινήσαμε λοιπόν για την Μονεμβάσια...Στην οποία δεν φτάσαμε γιατί η ξεμυαλίστρα Πελοπόννησος είχε αλλα σχέδια...
|
2 Συνημμένο(α)
Οι διαδρομές φανταστικές ο καιρός σύμμαχος και κάθε στροφη έκρυβε νέες εικόνες!!! Περνώντας απο ενα μικρο χωριό μας τράβηξαν την προσοχή οι ταμπέλες για ένα μνημείο της φύσης...Αύτη είναι η ομορφία της μοτοσυκλέτας..."Ειναι το ξυράφι του μυαλού" μου είπε ένας φίλος και συμφορουμίτης μια Τετάρτη...Μάλλον αν ειμασταν με το αυτοκίνητο δεν θα προσεχαμε ποτέ τις μικρές ταμπέλες...
|
http://www.gsforum.gr/attachment.php...2&d=1331026573 :ye02::ye02: Mπράβο παιδιά και στην επόμενη σας... :);) |
Μπράβο ρε παιδιά, το πιο ωραίο απ΄όλα είναι ότι έχει ο καθένας τη μηχανή του. Καλές βόλτες πάντα να έχετε.:re25:
|
2 Συνημμένο(α)
Το γραφικό Λεωνίδιο μια ευκαιρία να συμβουλευτούμε τους χάρτες μας :ye33:
|
4 Συνημμένο(α)
Απο το Λεωνίδιο ανηφορίσαμε προς τ μοναστήρι της Ελώνης...Η διαδρομή απίθανη και το μοναστήρι εντυπωσιακό...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!