![]() |
Έκπτωση στα Michelin !
Από μέλος μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, χαρίζεται το παρακάτω δώρο, που κέρδισε στην Πίττα μας, στο Σοφικό ! Όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει, δηλώνει το ενδιαφέρον του στο παρόν νήμα και επικοινωνούμε για την παραλαβή του ! Υ.Γ. Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια, στο μέλος μας που δωρίζει, για την ευγενική του χειρονομία !!! . |
Απάντηση: Έκπτωση στα Michelin !
Ενδιαφέρομαι...:) |
Άκυρο... μόλις είδα ότι αφορά περιοχή Πάτρας... ας το χαρεί κάποιο άλλο μέλος από τα εκεί περίχωρα... εκτός αν δεν έχει σημασία η περιοχή... και αποστέλλονται στην Αθήνα !!! Ας το αποφασίσουν οι Admins !! :) Δεν είχα δει την περιοχή... :o |
Απόσπασμα:
Και πότε βλέπεις. Εάν κρίνω απο την επιλογή σου (για δίτροχο :u58:γράφω) μάλον χρειάζεσαι επειγώντος οφθαλμίατρο..................... |
Απόσπασμα:
:D:D:D Βρε συ φαντάζομαι ότι θα μπορούν να αποσταλλούν Αθήνα... ούτως ή άλλως έχω ήδη 14.000km με τα τωρινά ελαστικά και ετοιμάζομαι για αλλαγή... ;):) |
μπραβο στον....Ανονυμο;)
|
Αν δεν ενδιαφερεται αλλος,επειδη ψαχνομαι για χωματινα,να ρωτησω στα παιδια εκει στον Θέρμο τι εχουν και δηλωνω ενδιαφερον για την εκπτωση εφοσον οι τιμες εκκινησης στα ελαστικα ειναι νορμαλ...(TKC80 θα ρωτησω):ye02:
Αν προλαβε αλλος νο προμπλεμο...:ye35: cpretenteris-Κωστα αν στα στελνει Αθηνα δικα σου εννοειται φιλε...:ye35: Οπως και να'χει ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο για την κινηση:re25: |
Απόσπασμα:
Σκέφτομαι για κάποια ασφάλτινα Michelin που έχουν βάλει πρόσφατα κάποιοι φίλοι εδώ... moby_gr, κ.ο.κ. και έχω ακούσει καλά λόγια...;) Να 'σαι καλά Κωστή !! Συγχαρητήρια στο φίλο !! :) |
Απόσπασμα:
Παρε τα οπωσδηποτε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια αυτη σημερα. Αλλα θα ξεχασεις το χωμα.. |
Απόσπασμα:
Αυτους κάποτε... τους έκανα μαθήματα... ;):D Ξέρουν αυτοί... ;) Όταν λες ξέχνα το χώμα, εννοείς ότι δεν πρέπει ούτε για κάποια μέτρα...? Η τις χωματινες εξορμήσεις? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!