GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Διαρροή λαδιού από τσιμούχα καλαμιού; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29420)

Kosttis 10-03-2012 18:20

Διαρροή λαδιού από τσιμούχα καλαμιού;

Παρατήρησα πριν λίγο πως το δεξί καλάμι στο μηχανάκι μου γυάλιζε στο ύψος της τσιμούχας.
Με προσεκτικότερο έλεγχο διεπίστωσα πως η τσιμούχα ήταν υγρή ενώ το άλλο, το αριστερό ήταν στεγνό....
Βασικά σαν να έχω διαρροή είναι...γιατί όμως? Συμβαίνει?

Εννοείται πως Δευτέρα πρωί έφυγα τρέχοντας για το γιατρό!

Σημειώστε πώς το μηχανάκι μου είναι ολοκαίνουργιο....(4.000χλμ).

Και αν πράγματι για κάποιο λόγο χάνει..αλλάζουν τη τσιμούχα και λήξης ή θέλει τίποτε άλλο....?

Σας έχει τύχει?

Ευχαριστώ
Kosttis

jarhead 10-03-2012 19:40

Απάντηση: Διαρροή λαδιού από τσιμούχα καλαμιού;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kosttis ( 624575)
Παρατήρησα πριν λίγο πως το δεξί καλάμι στο μηχανάκι μου γυάλιζε στο ύψος της τσιμούχας.
Με προσεκτικότερο έλεγχο διεπίστωσα πως η τσιμούχα ήταν υγρή ενώ το άλλο, το αριστερό ήταν στεγνό....
Βασικά σαν να έχω διαρροή είναι...γιατί όμως? Συμβαίνει?

Εννοείται πως Δευτέρα πρωί έφυγα τρέχοντας για το γιατρό!

Σημειώστε πώς το μηχανάκι μου είναι ολοκαίνουργιο....(4.000χλμ).

Και αν πράγματι για κάποιο λόγο χάνει..αλλάζουν τη τσιμούχα και λήξης ή θέλει τίποτε άλλο....?

Σας έχει τύχει?

Ευχαριστώ
Kosttis

Δεν προβλεπετε για τοσα λιγα χλμ εκτος κι αν πλυθηκε με πιεση η εκτεθηκε στον ηλιο και ραγισε-εσπασε η τσιμουχα.Αν δεν συμβαινει τιποτα απο τα δυο απαιτησε αλλαγη.

Capitain 10-03-2012 19:49

Το έχω πάθει κι εγω με το Fazer το 1000 που είχα... Έφταιγε το δεξί μου χέρι είπε ο γιατρός...:sm7: έσφιγγε απότομα τη δεξιά μακέτα λέει και έκανε σούζες ακούσιες....:sm7::sm7::sm7:
Δεν ήταν και πολυ μεγάλο το κόστος πάντως, γύρω στο κατοσταρικο αν θυμάμαι καλα.

jarhead 10-03-2012 20:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 624635)
Το έχω πάθει κι εγω με το Fazer το 1000 που είχα... Έφταιγε το δεξί μου χέρι είπε ο γιατρός...:sm7: έσφιγγε απότομα τη δεξιά μακέτα λέει και έκανε σούζες ακούσιες....:sm7::sm7::sm7:
Δεν ήταν και πολυ μεγάλο το κόστος πάντως, γύρω στο κατοσταρικο αν θυμάμαι καλα.

4 μεροκαματα δηλαδη...τσαμπα πραμα...Εσυ τουλαχιστον το χαρηκες:ye02:

tsitsos 10-03-2012 20:02

μολις την δευτερα την αλλαξα και εγω, μετα απο 12 χρονια, αλλα ειναι μονο η τσιμουχα. κοστος 15 ευρω

Capitain 10-03-2012 20:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 624639)
4 μεροκαματα δηλαδη...τσαμπα πραμα...Εσυ τουλαχιστον το χαρηκες:ye02:

Το χάρηκα δε λέει τίποτα.... Τώρα έχω αρχίσει να κοιτάζω και τα καλάμια του RT... Για αυτές εδώ τις σούζες όμως θα δούλευα κι ένα μήνα... :ye30:

jarhead 10-03-2012 20:09

[QUOTE=Capitain;624647]Το χάρηκα δε λέει τίποτα.... Τώρα έχω αρχίσει να κοιτάζω και τα καλάμια του RT... Για αυτές εδώ τις σούζες όμως θα δούλευα κι ένα μήνα... :ye30:[/QUOTE

χαχαχαχαχα Χαλαλι σου....εγω απο την αλλη προσπαθω να λειανω τα καπακια...με φαινονται λιγο τραχια!!!

Capitain 10-03-2012 20:12

[quote=jarhead;624649]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 624647)
Το χάρηκα δε λέει τίποτα.... Τώρα έχω αρχίσει να κοιτάζω και τα καλάμια του RT... Για αυτές εδώ τις σούζες όμως θα δούλευα κι ένα μήνα... :ye30:[/QUOTE

χαχαχαχαχα Χαλαλι σου....εγω απο την αλλη προσπαθω να λειανω τα καπακια...με φαινονται λιγο τραχια!!!

Κοιτά να βρεις άσφαλτο 2000, και πάρε φορα καλη...:di59:

N4pSt3R 10-03-2012 20:12

Αμα δεν στο κάνουνε με την εγγύηση μετά την Κερκίνη θα πάμε όλοι μαζί...;)

Πάντως πέρα απο την πλάκα πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο, όπως και να είναι ανθρώπινο το λάθος στα 4000χλμ.

Kosttis 10-03-2012 20:20

Την έχω πλύνει όλες κιόλες 2 φορές και πάντα με το χεράκι μου....
Προφανώς μιλάμε για κάποια αστοχία υλικού όπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με την κάλυψη της εγγύησης....Δεν αγχώνομαι.
Θα ζητήσω πάντως να μου αλλάξουν και τις 2....

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...αυτό το σημείο προβλέπεται να το συντηρούμε περιοδικά...? Απ` ότι καταλαβαίνω έχει λάδι μέσα....ότι έχει χάσει τώρα φαντάζομαι ότι το συμπληρώνουν έτσι...?

Στέφανε πράγματι απαράδεκτο μου φαίνεται και εμένα.....αλλά τί να πώ...γκαντεμιά....και ας είναι μόνο αυτό....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!