GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs?? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29570)

lego 14-03-2012 12:23

Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs??

Παιδιά έχετε τσεκάρει ποτέ ποσό αξιόπιστες ειναι η πληροφορίες που σου δίνει ο υπολογιστής ταξιδιού??
κύριος για την αυτονομία καύσιμου και την κατανάλωση:rolleyes::wha13:

Δήμος 14-03-2012 12:25

Απάντηση: Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs??

Εμένα ντεν έχει και έτσι δεν χολοσκάω :p;)

nivam 14-03-2012 12:34

Περιθώρια αμφισβήτησης σου αφήνει κι ο ίδιος ο κατασκευαστής.

http://img571.imageshack.us/img571/5...nshot001go.jpg

:ye33:

Ακιs 14-03-2012 13:46

Ειδικα για τον δεικτη καυσιμου και το range,εγω ανοιγω καλου-κακου και την ταπα να δω τι καυσιμο εχω.....:rolleyes::rolleyes:

black_hawk 14-03-2012 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lego ( 628360)
Παιδιά έχετε τσεκάρει ποτέ ποσό αξιόπιστες ειναι η πληροφορίες που σου δίνει ο υπολογιστής ταξιδιού??
κύριος για την αυτονομία καύσιμου και την κατανάλωση:rolleyes::wha13:

Εγω παντως, μια φορα που κοντεψα να μεινω απο βενζινη (Εγνατια) και το οργανο μου εδειχνε οτι μου απομενει μονον ΕΝΑ(!) χιλιομετρο, οταν "φουλαρησα" (τελειως, μεχρι την ταπα) πηρε 20,8 lt (Κανονικη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ= 20 lt), αρα? ;)

napgeo 14-03-2012 15:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 628488)
Εγω παντως, μια φορα που κοντεψα να μεινω απο βενζινη (Εγνατια) και το οργανο μου εδειχνε οτι μου απομενει μονον ΕΝΑ(!) χιλιομετρο, οταν "φουλαρησα" (τελειως, μεχρι την ταπα) πηρε 20,8 lt (Κανονικη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ= 20 lt), αρα? ;)

Άρα ο βενζινάς σε έκλεψε.

Και το λέω αυτό διότι η δικιά μου παίρνει 19.8L και σε γέμισμα (στην Αθήνα) έβαλε 21L . Σε ερωτησή μου πως γίνεται αυτό το θαύμα η απαντησή του είταν. Άλλη φορά να βάζεις σε αυτή την αντλία (και μου έδειξε πια). Έχω ακούσει και διάφορα περίεργα όπως είναι ζέστη και φουσκώνει το καύσιμο.:re26:

stukas 14-03-2012 16:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 628540)

Και το λέω αυτό διότι η δικιά μου παίρνει 19.8L και σε γέμισμα (στην Αθήνα) έβαλε 21L . Σε ερωτησή μου πως γίνεται αυτό το θαύμα η απαντησή του είταν. Άλλη φορά να βάζεις σε αυτή την αντλία (και μου έδειξε πια). Έχω ακούσει και διάφορα περίεργα όπως είναι ζέστη και φουσκώνει το καύσιμο.:re26:

παιδες ετυχε να διαβασω σε ενα φορουμ απο το εξωτερικο-advrider-για ενα τυπακι που δοκιμασε ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του(adv1200) κ ανεφερε οτι συμφωνα με τους υπολογισμους του,εβγαλε μια χωρητικοτητα γυρω στα 40λτ~10γαλλονια απο οσο θυμαμαι,για αυτο εφοσον κανεις δεν εχει κανει μια λιτρομετρηση στο ρεζερβουαρ του ας κραταει κ μια πισινη για το αν τον κλεβουν στο βενζιναδικο η οχι(οχι οτι δικαιολογω τους βενζιναδες..)αλλα αφου στη πραγματικοτητα δεν ξερουμε ποσο πραγματικα χωραει το τεποζιτο(ασχετα με το τι λεει το manual..),ας εχουμε μια επιφυλαξη..για αυτο οποιος εχει βενζιναδικο η λιτρομετρητη εγω προσφερομαι να ερθω κ να δουμε ποσο χωραει σε μια δοκιμη..κ μετα το ξανασυζηταμε με τους κυριους βενζινοπωλες..

black_hawk 14-03-2012 17:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 628488)
.. "φουλαρησα" (τελειως, μεχρι την ταπα) πηρε 20,8 lt (Κανονικη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ= 20 lt)..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 628540)

Απλα, δεν ειχα σταγονα μεσα! (Πηγαινα "με τις αναθυμιασεις"! )

Στα 20 λιτρα του ρεζερβουαρ, πρεπει να προσθεσουμε και σχεδον ενα λιτρο μεχρι να "ξεχειλισει" τελειως, μεχρι την ταπα δλδ, γι'αυτο και το ανεφερα..

(Πραγμα που κανονικα δεν πρεπει να γινεται, αλλα λεμε.. :rolleyes: )

jarhead 14-03-2012 18:11

Σημερα με εβγαλε και καλα 6.4 ΚΜ και γεια σας, ειχα κανει καμια 250-255 χλμ και οταν το φουλαρα ειδα στην αντλια 17 λτ. ΒΜW R1200 GS MOD 2005.Καταναλωση 6.66 λτ/100 ΚΜ.....

napgeo 14-03-2012 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 628574)
παιδες ετυχε να διαβασω σε ενα φορουμ απο το εξωτερικο-advrider-για ενα τυπακι που δοκιμασε ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του(adv1200) κ ανεφερε οτι συμφωνα με τους υπολογισμους του,εβγαλε μια χωρητικοτητα γυρω στα 40λτ~10γαλλονια απο οσο θυμαμαι,για αυτο εφοσον κανεις δεν εχει κανει μια λιτρομετρηση στο ρεζερβουαρ του ας κραταει κ μια πισινη για το αν τον κλεβουν στο βενζιναδικο η οχι(οχι οτι δικαιολογω τους βενζιναδες..)αλλα αφου στη πραγματικοτητα δεν ξερουμε ποσο πραγματικα χωραει το τεποζιτο(ασχετα με το τι λεει το manual..),ας εχουμε μια επιφυλαξη..για αυτο οποιος εχει βενζιναδικο η λιτρομετρητη εγω προσφερομαι να ερθω κ να δουμε ποσο χωραει σε μια δοκιμη..κ μετα το ξανασυζηταμε με τους κυριους βενζινοπωλες..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Προσωπικά όμως από ίδια μηχανή σε συνεργείο που είχε αφαιρέσει το ντεπόζιτο τη γεμίσαμε με μετρητή. Πλαστικό ντεπόζιτο διαγραμμισμένο 5L. Και μιλάμε να ξεχειλίζει.
Σέβομαι ότι υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες .
Σε αυτή τη χώρα όμως που ζούμε ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς…………….

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:50.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!