![]() |
Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου
Τι θα λέγατε για μια πρωινή βόλτα για καφέ στη Χαλκίδα και μετά να τσιμπήσουμε κάτι σε κανένα ουζερί?
Προτείνω για την Κυριακή 7 Ιούνη αλλά επειδή τότε είναι οι εκλογές εάν θέλετε μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία. Εκείνο το σαβκο θα είμαι ούτως ή άλλως Χαλκίδα οπότε δε θα είμαι στη διαδρομή μαζί σας οπότε αν το αποφασίσετε θα σας συναντήσω εκεί.;) Επίσης σε επόμενη φάση (εφόσον σφίξουν και άλλο οι ζέστες) μπορούμε να κανονίσουμε μεγαλύτερη εκδρομούλα για μπανάκι σε Β. Εύβοια. |
Απάντηση: Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου
Πολύ ωραία ιδέα Γιώργο!
Εάν δεν γίνει τη συγκεκριμένη Κυριακή, θα προγραμματιστεί σίγουρα για μία από τις επόμενες!;) |
Μου μυρίζει Κάρυστος????????????????;):);):)
|
Ωραία ιδέα:sm7:αλλά άν γίνει τελικά η συνάντηση στο Ξυλόκαστρο δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και την Κυριακή:confused:βλέπεις η βόλτα στο Ξυλόκαστρο θα είναι η "παρθενική μου " με το forum:Μπερδεμέν
αν δεν γίνει αυτή τη Κυριακή να γίνει μια άλλη και είμαι μέσα:sm8: |
Μια και δε βλέπω συμμετοχές μιας και το σαβκο αυτο είναι περίεργο, προτείνω η βόλτα να γίνει το επόμενο Σάββατο 13 Ιούνη ή εναλλακτικά τη μεθεπόμενη Κυριακή 21 Ιούνη.
|
OK Γιώργο, το μελετάμε .....;) |
Απόσπασμα:
|
Περιμένω ημερομηνία για συνάντηση στη Χαλκίδα:)
|
Απόσπασμα:
|
Να επανέλθω με την πρόταση για Χαλκίδα για την Κυριακή 28/6?
Προσωπικά ανεβαίνω σχεδόν κάθε σαβ/κο οπότε θα είμαι εκεί από Παρασκευή. Μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στη γέφυρα κατά τις 10:30 - 11:00 και να πάμε για ένα καφεδάκι και το μεσημεράκι για ουζάκι. Αυτό σημαίνει αναχώρηση από Αθήνα κατά τις 9:30 με 10:00. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!