GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Φισ 12V για μηχανη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29900)

emix 24-03-2012 07:50

Φισ 12V για μηχανη

Δεν ξερω πως να το πω (φις, ανταπτορας;), αλλα θελω ρε παιδια να βαλω παροχη 12V στην μηχανη μου, για τις αναγκες τροφοδοσιας gps. Ξερετε, αυτο που εχουν τα bmw.

Θελω ν αποφυγω το φις της touratech για δυο λογους: α) γιατι ειναι ακριβουτσικος και β) γιατι δεχεται μικρο ανταπτορα και μετα πρεπει να προσθεσω και τον προσαρμογεα.

Το βυσμα του gps που εχω ειναι το μεγαλο, αυτο που μπαινει στ αμαξια στον αναπτηρα.

Που μπορω να βρω ενα να βαλω; Ξερετε κανενα μαγαζι; Φυσικα πρεπει να ειναι και αδιαβροχο.

Για πειτε πριν παω να τα σκασω στην makan!

nivo 24-03-2012 08:23

Απάντηση: Φισ 12V για μηχανη

για το βαρκατρενο ειχα παρει απο την σπυρου πατση αδιαβροχη με καλυμα,απλα ειχα κανει τρυπα,αν θυμαμαι καλα κανα 15 ευρω..

emix 24-03-2012 08:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivo (ÌÞíõìá 637214)
για το βαρκατρενο ειχα παρει απο την σπυρου πατση αδιαβροχη με καλυμα,απλα ειχα κανει τρυπα,αν θυμαμαι καλα κανα 15 ευρω..

Οκ.Θα πεταχτω καποια στιγμη να δω τι εχουν

Sent from my E10i

marioman 24-03-2012 08:46

Κατι τετοιο ψαχνεις, σωστα?

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΜΠΡΙΖΑΣ TECH LINE Πρίζες 12V - Φορτιστές | moto accessories.gr Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών - Ανταλλακτικά Μηχανών - Προσφορές Stock

ÁíôÜðôïñáò ðáñï÷Þò ñåýìáôïò ãéá ðñßæá BMW/Triumph 13cm ìå êáðÜêé by: HOLAN - MotoRAID

nanoshophellas 24-03-2012 10:16

Hλια καλημερα αυτο που ψαχνεις ειναι μπριζα για σκαφος σε ολα τα μαγαζια με ναυτιλιακα θα το βρεις με 7-10 ευρω μαζι με την βαση και τα καλωδια

vasorfa 24-03-2012 10:20

λιακο καλημέρα!

πας σε οποιοδηποτε,μαγαζι για ναυτιλιακα,και αγοραζεις εναν αδιαβροχο:re25

:

κοστος κατω απο 8 ευρω!

yns 24-03-2012 10:21

Από μαγαζί με εξοπλισμό για σκάφη. Περισσότερο θα πρέπει να σε απασχολήσει η συνδεσμολογία. Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω 2ο μιας και το μαμά «σηκώνει» μόνο 5Α και δεν δουλεύει η ηλεκτρική τρόμπα αέρα για να φουσκώνω το στρώμα, για πετάξτε καμιά ιδέα. Πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν δουλεύει η αναζήτηση του φόρουμ.

marioman 24-03-2012 10:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix (ÌÞíõìá 637191)
Δεν ξερω πως να το πω (φις, ανταπτορας;), αλλα θελω ρε παιδια να βαλω παροχη 12V στην μηχανη μου, για τις αναγκες τροφοδοσιας gps. Ξερετε, αυτο που εχουν τα bmw.

Θελω ν αποφυγω το φις της touratech για δυο λογους: α) γιατι ειναι ακριβουτσικος και β) γιατι δεχεται μικρο ανταπτορα και μετα πρεπει να προσθεσω και τον προσαρμογεα.

Το βυσμα του gps που εχω ειναι το μεγαλο, αυτο που μπαινει στ αμαξια στον αναπτηρα.

Που μπορω να βρω ενα να βαλω; Ξερετε κανενα μαγαζι; Φυσικα πρεπει να ειναι και αδιαβροχο.

Για πειτε πριν παω να τα σκασω στην makan!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas (ÌÞíõìá 637301)
Hλια καλημερα αυτο που ψαχνεις ειναι μπριζα για σκαφος σε ολα τα μαγαζια με ναυτιλιακα θα το βρεις με 7-10 ευρω μαζι με την βαση και τα καλωδια

Ααα...οκ...μαλλον ψαχνουμε κατι τετοιο:
ΜΠΡΙΖΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ EMGO Πρίζες 12V - Φορτιστές | moto accessories.gr Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών - Ανταλλακτικά Μηχανών - Προσφορές Stock

nanoshophellas 24-03-2012 10:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns (ÌÞíõìá 637310)
Από μαγαζί με εξοπλισμό για σκάφη. Περισσότερο θα πρέπει να σε απασχολήσει η συνδεσμολογία. Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω 2ο μιας και το μαμά «σηκώνει» μόνο 5Α και δεν δουλεύει η ηλεκτρική τρόμπα αέρα για να φουσκώνω το στρώμα, για πετάξτε καμιά ιδέα. Πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν δουλεύει η αναζήτηση του φόρουμ.

Eγω στο δικο μου εχω βαλει αυτο που λεω πιο πανω και δουλευουν ολα(gps τηλ. τρομπα λαμπα για το καμπινγκ.) Το εχω βαλει με ασφαλεια απο τους πολους της μπαταριας.

yns 24-03-2012 10:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas (ÌÞíõìá 637312)
Το εχω βαλει με ασφαλεια απο τους πολους της μπαταριας.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ αλλά έτσι δεν δουλεύει και με κλειστό τον διακόπτη; Υπάρχει κάποια εναλλακτική στις μηχανές μας με το canbus;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!