GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις γενικώς (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Laptop Acer (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30036)

Troublemaker 28-03-2012 09:22

Laptop Acer

Eιναι σε παρα πολυ καλη κατασταση τον δινουμε γιατι εχουμε πηξει στους υπολογιστες αφου μας εμεινε κ του μαγαζιου...
Λοιπον, εχουμε κ λεμε:
Amd Athlon x2 dual core 1,9Ghz
Ram 3gb
Καρτα γρ. Ati radeon HD 3470 hybrid x2 256mb
Crustalbright Lcd
Tv tuner
windows 7 ultimate
150 gb σκληρος δισκος
Dvd-rw
Hdmi εξοδος
Audio true 5.1
Για οποιον θελησει θα ανεβασω κ φωτογραφιες....

Τιμη 500 ευρω

Troublemaker 29-03-2012 12:22

Απάντηση: Laptop Acer

http://i39.tinypic.com/33urj8p.jpg

http://i43.tinypic.com/de030l.jpg

http://i44.tinypic.com/33xx1lk.jpg

siraxanz 29-03-2012 16:01

Ποιάς χρονιάς είναι???:o

Troublemaker 29-03-2012 20:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 641970)

2009 :D

vaska 29-03-2012 20:43

Χωρίς να θέλω να στην πω, αλλά μιας και το είδα και είμαι και της δουλειάς, το δίνεις κομματάκι ακριβό. Εγώ σαν μαγαζί θα το αγόραζα σε άψογη κατάσταση μαξ 200€ για να το πουλήσω μαξ 250€. Σκέψου ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η μπαταρία του μετά από 3 χρόνια έχει εκφυλιστεί και πάει για αλλαγή. Επίσης καινούρια με τριετή εγγύηση βρίσκεις πλέον με 420 € και brands πολύ καλύτερα από acer, Toshiba ας πούμε ή Samsung.

Και στα γράφω όλα αυτά επειδή δυστυχώς όλοι όταν αγοράζουμε πληρώνουμε καμπόσα αλλά επειδή η τεχνολογία ξεπερνιέται χάνουν γρήγορα την αξία τους. Με δεδομένο πάντα ότι έβαλες αγγελία για να το διώξεις.

Φιλικά Βασίλης.

ester 29-03-2012 21:26

Πόσες ίντσες οθόνη έχει;;

Troublemaker 29-03-2012 21:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 642197)
Χωρίς να θέλω να στην πω, αλλά μιας και το είδα και είμαι και της δουλειάς, το δίνεις κομματάκι ακριβό. Εγώ σαν μαγαζί θα το αγόραζα σε άψογη κατάσταση μαξ 200€ για να το πουλήσω μαξ 250€. Σκέψου ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η μπαταρία του μετά από 3 χρόνια έχει εκφυλιστεί και πάει για αλλαγή. Επίσης καινούρια με τριετή εγγύηση βρίσκεις πλέον με 420 € και brands πολύ καλύτερα από acer, Toshiba ας πούμε ή Samsung.

Και στα γράφω όλα αυτά επειδή δυστυχώς όλοι όταν αγοράζουμε πληρώνουμε καμπόσα αλλά επειδή η τεχνολογία ξεπερνιέται χάνουν γρήγορα την αξία τους. Με δεδομένο πάντα ότι έβαλες αγγελία για να το διώξεις.

Φιλικά Βασίλης.

Να μου την πεις οπως λες μπορει να μην ηθελες, αλλα δεν νομιζεις οτι με μια τετοια κινηση μου "ξεκανεις" με την μια την αγγελια μου,εκθετοντας με? Γιατι καποιος που δεν με γνωριζει μπορει να πει οτι μπηκα να βρω κοροϊδο...
Στα 200 ευρω που λες -επειδη τα κοιταξα, δεν ανεβασω ετσι αγγελια- υπαρχει οντως acer αλλα ειναι netbook...Και οσον αφορα τη μπαταρια, το λιγοτερο που κραταει, αναλογως τι εφαρμογη τρεχει, ακομα και το λειτουργικο που τραβαει πολυ,ειναι μιαμιση ωρα, χρονος παρα πολυ καλος για λαπτοπ σχεδον 2μιση ετων.
Αν μη τι αλλο, Toshiba Και Samsung σου δινουν εγγυηση αλλα αν τους βρεις γραψε μου...
Τωρα στο αν καποιος προτιμησει να παρει το δικο μου κ μου ζητησει καλυτερη τιμη, αυτο ειναι αλλη υποθεση...
Και μην ξεχνας οτι εσυ λες θα το παρεις σαν μαγαζι 200 για να το δωσεις 250...
Εντελως φιλικα και "μεταξυ" μας, δε θα εκανες ολη αυτη τη "διαδικασια" για ενα 20% κερδος....Ειχα κ εγω μαγαζι :ye33:

Troublemaker 29-03-2012 21:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ester ( 642236)
Πόσες ίντσες οθόνη έχει;;

15αρα ή15μιση ειναι η οθονη

siraxanz 29-03-2012 21:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 641970)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 642183)
2009 :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 642197)

Φιλικά Βασίλης.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 642250)
Να μου την πεις οπως λες μπορει να μην ηθελες, αλλα δεν νομιζεις οτι με μια τετοια κινηση μου "ξεκανεις" με την μια την αγγελια μου,εκθετοντας με? Γιατι καποιος που δεν με γνωριζει μπορει να πει οτι μπηκα να βρω κοροϊδο...
Στα 200 ευρω που λες -επειδη τα κοιταξα, δεν ανεβασω ετσι αγγελια- υπαρχει οντως acer αλλα ειναι netbook...Και οσον αφορα τη μπαταρια, το λιγοτερο που κραταει, αναλογως τι εφαρμογη τρεχει, ακομα και το λειτουργικο που τραβαει πολυ,ειναι μιαμιση ωρα, χρονος παρα πολυ καλος για λαπτοπ σχεδον 2μιση ετων.
Αν μη τι αλλο, Toshiba Και Samsung σου δινουν εγγυηση αλλα αν τους βρεις γραψε μου...
Τωρα στο αν καποιος προτιμησει να παρει το δικο μου κ μου ζητησει καλυτερη τιμη, αυτο ειναι αλλη υποθεση...
Και μην ξεχνας οτι εσυ λες θα το παρεις σαν μαγαζι 200 για να το δωσεις 250...
Εντελως φιλικα και "μεταξυ" μας, δε θα εκανες ολη αυτη τη "διαδικασια" για ενα 20% κερδος....Ειχα κ εγω μαγαζι :ye33:

Είναι όμως μια "κοινότητα" εδώ μέσα στην οποία ανήκουμε όσοι γράφουμε η και μόνο διαβάζουμε,
ας σκευόμαστε λοιπόν κ τον διπλανό μας εδώ πριν ενεργήσουμε ότιδήποτε,
Ο Βασίλης με αυτό του το ποστ μπορεί να σου ξέκανε 1 αγγελία, όμως έβαλε κάποια πράγματα στη θέση που ανήκουν....
Αν κάποιος σου έδινε τα 500 ευρώ η τα 400, αφού διακρίνω ότι είχες διάθεση για εκπτωση, θα πιανόταν κορόιδο....
Κακό είναι, κάτι που αγοράσαμε ακριβά σε 6 μηνες να αξίζει τα μισά, αλλά
έτσι είναι και όποιος δεν το αποδέχεται..... μαθαίνει να το αποδέχεται...
Θα συμφωνήσω λοιπόν με το Βασκα ότι κάτι που αξίζει 250 ευρώ δεν μπορεί να πωλείται 500 η ακόμα κ 400.....
Εντελώς φιλικά πήγαινες γυρεύοντας....:D

Troublemaker 29-03-2012 22:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 642281)
Είναι όμως μια "κοινότητα" εδώ μέσα στην οποία ανήκουμε όσοι γράφουμε η και μόνο διαβάζουμε,
ας σκευόμαστε λοιπόν κ τον διπλανό μας εδώ πριν ενεργήσουμε ότιδήποτε,
Ο Βασίλης με αυτό του το ποστ μπορεί να σου ξέκανε 1 αγγελία, όμως έβαλε κάποια πράγματα στη θέση που ανήκουν....
Αν κάποιος σου έδινε τα 500 ευρώ η τα 400, αφού διακρίνω ότι είχες διάθεση για εκπτωση, θα πιανόταν κορόιδο....
Κακό είναι, κάτι που αγοράσαμε ακριβά σε 6 μηνες να αξίζει τα μισά, αλλά
έτσι είναι και όποιος δεν το αποδέχεται..... μαθαίνει να το αποδέχεται...
Θα συμφωνήσω λοιπόν με το Βασκα ότι κάτι που αξίζει 250 ευρώ δεν μπορεί να πωλείται 500 η ακόμα κ 400.....
Εντελώς φιλικά πήγαινες γυρεύοντας....:D

Δεν αντιλεγω για το θεμα της κοινοτητας,ομως αν νομιζετε οτι η προθεση μου ειναι να "γελασω" καποιον,τοτε να αποσυρω την αγγελια κ να κλειδωθει το θεμα...Αν μη τι αλλο ξερω οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους που σαφως και θα κανουν την ερευνα αγορας τους και θα συγκρινουν πριν διαλεξουν...Εχω δεν εχω διαθεση για καλυτερη τιμη, μοιραια πιστευω αυτο θα γινει, στην εποχη που ζουμε....γι'αυτο το εγραψα....και σαφως δεν περιμενω να παρω πισω τα 900 που ειχα δωσει,νομιζω περιπου 400 ευρω κατω δεν ειναι κ λιγο
Κατα τ'αλλα δεν νομιζω κανεις που εχει αγορασει απο εμενα να εχει "παραπονο", ακομα κ με το κινητο που πηρες εσυ νομιζου ημουν ειλικρινεστατη...
Αυτο εννοω οταν λεω οτι "ξεκανε" την αγγελια, οχι οτι μου εκανε "χαλαστρα" αλλα οτι ουσιαστικα "φαινομαι" αναξιοπιστη,ενω θεωρω δεν ειμαι.
Εννοειται πως ολα αυτα τα γραφουμε στα πλαισια της συζητησης μιας κ ο "τονος" δεν αποτυπωνεται μεσω πληκτρολογιου....;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!