GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Διαρροή από σασμάν (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30207)

cbak 02-04-2012 09:53

Διαρροή από σασμάν

4 Συνημμένο(α)
Καλημέρα σ 'όλους,

χθες είπα να κάνω μια βόλτα για καφεδάκι Χαλκίδα να ανοίξω και λίγο το θηρίο......

όταν έφτασα κοίταξα από το πλάι και διαπίστωσα ότι είχε δακρύσει στο σασμάν. Δάκρυ βρήκα στα σημεία Β το οποίο φαίνεται ότι προερχόταν κάπου από το σημείο Γ. Σας έχω επισυνάψει φωτο.

Σημειώνω ότι έχω 44000 χλμ και στα 39000 αλλάξαμε άξονα κιβωτίου (το γνωστό πρες ντιρεκτ).

Επίσης όταν κοίταξα στη φούσκα (σημείο Α) βρήκα κάτω από αυτή το λεκέ που φαίνεται στις άλλες Φώτο (Α_1 και Α_2) . Πριν τραβήξω τις Φώτο το είχα σκουπίσει! Γράσο? Ίσως σφιγκτήρας φούσκας?

θα πάω και στο μάστορα, αλλά κάποια ιδέα? κυρίως για το πρώτο!

Κ.

stukas 02-04-2012 15:23

Απάντηση: Διαρροή από σασμάν

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από cbak ( 645127)
Καλημέρα σ 'όλους,

χθες είπα να κάνω μια βόλτα για καφεδάκι Χαλκίδα να ανοίξω και λίγο το θηρίο......

όταν έφτασα κοίταξα από το πλάι και διαπίστωσα ότι είχε δακρύσει στο σασμάν. Δάκρυ βρήκα στα σημεία Β το οποίο φαίνεται ότι προερχόταν κάπου από το σημείο Γ. Σας έχω επισυνάψει φωτο.

Σημειώνω ότι έχω 44000 χλμ και στα 39000 αλλάξαμε άξονα κιβωτίου (το γνωστό πρες ντιρεκτ).

Επίσης όταν κοίταξα στη φούσκα (σημείο Α) βρήκα κάτω από αυτή το λεκέ που φαίνεται στις άλλες Φώτο (Α_1 και Α_2) . Πριν τραβήξω τις Φώτο το είχα σκουπίσει! Γράσο? Ίσως σφιγκτήρας φούσκας?

θα πάω και στο μάστορα, αλλά κάποια ιδέα? κυρίως για το πρώτο!

Κ.

καλησπερα φιλε απο οτι φαινεται-με μια πρωτη ματια που λενε μαλλον ειναι η τσιμουχα του αξονα εξοδου...(φωτο γ).Σαν ανταλλακτικο δεν κοστιζει πολλα(καπου 10ε),ομως η εργασια μπορει να σου παει κανα 150 ισως-σε αντιπροσωπεια.Αν πιανουν τα χερια σου το φτιαχνεις κ μονος σου(τουλαχιστον ετσι εκανα),αλλιως συνεργειο...Το υγρο που φαινεται ειναι βαλβολινη απο το σασμαν που διαρεει αναμεσα στην εν λογω τσιμουχα κ τον αξονα εξοδου..Ελπιζω να βοηθησα,φιλικα stukas.

cbak 02-04-2012 15:30

ευχαριστώ stukas,

αλλά καμιά ιδέα για το πρώτο θεματάκι? (βλεπε πρώτη και τελευταία φωτο)

επίσης είναι δυνατό μετα απο 5000 χλμ να έχει διαρροή στο σημειο αξονα-σασμαν? εκτός και αν δε το άλλαξαν....

jmar 02-04-2012 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 645369)
καλησπερα φιλε απο οτι φαινεται-με μια πρωτη ματια που λενε μαλλον ειναι η τσιμουχα του αξονα εξοδου...(φωτο γ).Σαν ανταλλακτικο δεν κοστιζει πολλα(καπου 10ε),ομως η εργασια μπορει να σου παει κανα 150 ισως-σε αντιπροσωπεια.Αν πιανουν τα χερια σου το φτιαχνεις κ μονος σου(τουλαχιστον ετσι εκανα),αλλιως συνεργειο...Το υγρο που φαινεται ειναι βαλβολινη απο το σασμαν που διαρεει αναμεσα στην εν λογω τσιμουχα κ τον αξονα εξοδου..Ελπιζω να βοηθησα,φιλικα stukas.

Συμφωνω :ye02: Το ειχα παθει στο προηγουμενο Gs μου, η τσιμουχα ειναι πολυ φτηνη τωρα για την εργασια αναλογα σε ποιο συνεργειο θα πας!! :ye33:

vtheo 02-04-2012 20:49

Εφόσον πριν 5.000 χλμ λύθηκε το κιβώτιο ταχυτήτων της μοτοσυκλέτας σου και τώρα βλέπεις να έχει δακρύσει βαλβολίνη μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά και δεν πάτησε καλά κάποια τσιμούχα.Εγω στην θέση σου θα απευθυνόμουν στο συνεργείο που έκανε την επισκευή, είναι πολύ λίγα τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει μετά την επισκευή,το συνεργείο θα σου αναγνωρίσει το λάθος που προφανώς έχουν κάνει.

katsab 02-04-2012 22:28

ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ:confused:;ΤΟ ΣΕΤ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΣΑΣΜΑΝ-ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 95 ΕΥΡΩ:u59:.ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ 60 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ:ye32:.ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ 150 ΕΡΓΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ;ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ;

jmar 02-04-2012 23:36

Γιαννη η τσιμουχα που αναφερομαστε ειναι εσωτερικα και οχι αυτες οι μεγαλες εξωτερικες (εσωτερικα της ''φυσαρμονικας'' ειναι) :ye33:

paschalis 02-04-2012 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 645737)
Εφόσον πριν 5.000 χλμ λύθηκε το κιβώτιο ταχυτήτων της μοτοσυκλέτας σου και τώρα βλέπεις να έχει δακρύσει βαλβολίνη μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά και δεν πάτησε καλά κάποια τσιμούχα.Εγω στην θέση σου θα απευθυνόμουν στο συνεργείο που έκανε την επισκευή, είναι πολύ λίγα τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει μετά την επισκευή,το συνεργείο θα σου αναγνωρίσει το λάθος που προφανώς έχουν κάνει.

Κανεις πρωτα αυτο!:)

MOYTPO 03-04-2012 00:00

Ποσες τσιμουχες εχει πια αυτο το μηχανακι?????? :u55::u55::u55::u55:

jmar 03-04-2012 00:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 645943)
Κανεις πρωτα αυτο!:)

:ye02:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:58.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!