![]() |
reset abs 1150
Παιδια να ρωτησω κατι που ειναι λιγακι κουτο θελω.. Μου ειπαι ενας φιλος με ενα 1150gs oτι υπαρχει τροπος να κανεις reset στο abs χωρις απαρετητα εγκεφαλο συνεργειου. Ξερει μηπως κανεις κατι? Ευχαριστω.
|
Απάντηση: reset abs 1150
Μου ειπε.. Συγνωμη για το λαθακι.:o
|
http://www.advrider.com/Wisdom/ABSRe...cedurev1.0.pdf
egw exw balei diakoptaki na to kanw xwris na anoigw sela |
Υπάρχει
Δεν παίρνει παραπάνω από 3λεπτά. Τώρα κατά πόσο είναι ασφαλές, δεν ξέρω. Εγώ το έχω κάνει 2φορές. |
είναι μια χαρά ...
εγω επιδει εχς προβλημα υπερθέρμανσης με το ABS έχω βάλει διακοπτάκι και δεν ανοίγω την σέλα ...αν θέλεις πληροφορίες ρώτα ελεύθερα ... |
Απόσπασμα:
φωτο για την πατέντα σε νεο θεμα να υπάρχει...;) |
Απόσπασμα:
Κι έλεγα κι εγώ πως είμαι μάγκας οου είχα το συνδετηράκι και ένα καλωδιάκι πάντα στα εργαλεία...Βασικά σε ρίξιμο με μηδέν χιλιόμετρα αν είναι αναμμένο βγάζει σφάλμα μάλλον λόγω ανάγνωσης πτώσης της στάθμης των υγρών φρένων. Πάντως 3-4 φορές το έχω κάνει κι εγώ, είναι από τα πρώτα μου μαθήματα στο 1150...:re26: |
ABS faults
Εδώ έχει και τρόπο διάγνωσης με ένα LED αν βάλεις παράλληλα το LED με ένα διακοπτακι μπορείς να κάνεις και διάγνωση και RESET πχ μετράς τα αναβοσβήματα του LED και μεταφράζονται σε βλάβη οπως ο πίνακας . front pressure modulator 2. rear pressure modulator 3. front wheel speed sensor 4. rear wheel speed sensor 5. battery voltage too low 6. ABS relay 7. ABS control unit 8. sensor gap front or rear, or other outside influence 9. <unknown, but seems to exist> 16. Failed plunger test, persistent εμενα ανάβει 7 φορές άρα μονάδα.... :ye33: |
Αν πιάνει το χέρι μπορείς να το βάλεις και στον πίνακα οργάνων .....
:ha16: |
Παιδια ευχαριστω πολυ. Αν και δεν εχω master στα αγγλικα, νομιζω πως θα τα καταφερω. Ευχαριστω πολυ και παλι.:ye02:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!