![]() |
“στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο α*******ς.”
http://amantomatimou.files.wordpress...pg?w=150&h=175
Κάποιος είπε κάποτε ότι “στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο α*******ς.” Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας α*******ς και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής: Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή. Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το “ταλέντο” Λάκη του Α********η εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό! Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα “παράπλευρα έσοδα” όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Α*******ς πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για …..μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!) http://el.wordpress.com/tag/%CE%A3%C...5%CE%BB%CE%B1/ |
Απάντηση: “στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός.”
:sm8::sm8::sm8:
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: “στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο α*******ς.”
που να τον φτα σουν τον άνθρωπο
:hmmm::(:o:mad::rolleyes::);):confused::Απορία::hmmm: |
όταν η μια εκπομπή του είναι όσο περίπου είναι το στεγαστικό μου, αμφιβάλλω ότι μπορεί να με "νοιώσει"
ότι κάνει επιτυχημένα ότι δήθεν με νοιώθει είναι γεγονός - αλλά δεν αλλάζει τίποτα |
Απόσπασμα:
Δεν ειμαι φαν του Λαζοπουλου ουτε ανηκω στις παραπανω ομαδες επαγγελματιων, απλος υπάλληλος ειμαι. αλλα πρέπει να αποδίοδονται τα του Καισαρος τω καισαρι!! |
:Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο:
|
ας τον πληρώνουν να τους τα λέει κιαποπάνω...:sm7:
όσο για το αριστερός για ναναι κάποιος κοιτάξτε την "ούγια" (δηλ το Ε1,Ε9,Ε3 κλπ)Νεύρα |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!