![]() |
Ολοι μια μερα,με BMW θα καταληξουν...
http://www.bflags.com/images/bmwflameando.jpg
Ολοι μια μερα,με BMW θα καταληξουν... Το εχω ακουσει κατα καιρους...προφανως δεν ειμαι ο μονος...το θεμα μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι...ισχυει κατι τετοιο και τι ειναι αυτο που "ενεπνευσε" το ρητο;....:ha15: |
Απάντηση: Ολοι μια μερα,με BMW θα καταληξουν...
Το 2 για μενα...Το 1 δειχνει πολυ πωρωση κατ'εμε... Μπορει να ειμαι πωρωμενος με την μπεμπα μου αυτην τη στιγμη αλλα ειμαι και σκεπτομενος ανθρωπος και δεν κολαω σε μαρκες, θελω η μηχανη να με γεμιζει. Προς το παρον με γεμιζει απολυτα το Gs (ακομα και τωρα που βγηκαν και αλλα νεοτερα μοντελα στην on-off κατηγορια) για πολυ αργοτερα δεν ξερω...:ye33:
|
Μηπως η ερωτηση θα επρεπε να ειναι , ολοι στο gs φορουμ θα καταληξουν? τοτε τα αποτελεσματα θα ηταν μιας επιλογης πιστευω ! μας ενωνουν αλλα πραγματα οχι τα παλιοσιδερα !! :ye02::ye02::ye02::ye02:
|
Ψήφισα:ye02:
|
Το 2, δεν ειμαστε κολλημένοι:D...
|
εγω το ενα γιατι μου αρεσουν τα κοληματα γενικως και δεν μου αρεσουν και τα ασκοπα περα δωθε:cool2:
|
Διαφωνω...δεν υπαρχει μονο η BMW. Δεν εχω μετοχες στην εταιρια... οποιο μηχανακι καλυπτει τα θελω μου χωρις κολληματα!;)
|
:Απορία:Χλωμό το βλέπω.
:u58:Όσο υπάρχουν Ηπειρώτες οι Γερμαναράδες θα μείνουν με αυτόν τον καημό.:u57: |
:ye33:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!