![]() |
Πωλείται 1150 rt
Ο κουμπάρος μου πουλάει το rt γιατι θέλει να το αντικαταστήσει με 1200adv και μου ζήτησε αν μπορούμε να φιλοξενήσουμε την αγγελία του.
Η μηχανή είναι του 2003 με 80000χλμ είναι φουλ έξτρα,φώτα ξένον,αναρτήσεις ohlins,τριβαλιτσο με εσωτερικές τσάντες βαλιτσων,tank bag,καινούργια ελαστικά και ψιλό πράγματα της wunderlich-Touratech τα οποία όσο να ναι και αυτα κοστίζουν. Η τιμη της είναι στα 5.500€ και ένα τηλ. Επικοινωνιας 6976682211 και το όνομα αυτού βαγγέλης. Και εκ των προτέρων μας ευχαριστεί για την φιλοξενία..!! |
Απάντηση: Πωλείται 1150 rt
Καλοπουλητο το RT στο κουμπαρακι σου,Πατερα Νικολαε....:D:) |
Την ευχή σου γέροντα!!!!:sm7:
|
Καλοστεκούμενη η μπεμπα, καλοπούλητη
|
Καταπληκτικο το μηχανακι. Το εχω κανει βολτα. Και ο Βαγγελακης πολυ ψιρας. Sorry φιλαρακι αλλα η αληθεια να λεγεται. Τυχερος ο εκλεκτος που θα το παρει. Καλοπουλητο.
|
Κούκλα!
|
Οτι πρέπει Νικολάκη, για να πηγαίνεις κανένας στο Αγιο Ορος ταξιδάκι!!! Καλοπούλητη ... :ye33::ye33: |
:[QUOTE=ARGI;666005]
Οτι πρέπει Νικολάκη, για να πηγαίνεις κανένας στο Αγιο Ορος ταξιδάκι!!! [/QUOTEΚαλοπούλητη ... :ye33::ye33: :ye02::ye02::ye02: |
παιδια η μηχανη ειναι σαν καινουρια γιατι την εχω δει απο κοντα...τελειο χρωμμα για αυτο το μοντελο και πολλα εξτρα,οποιος την παρει δεν θα βαλει ουτε ευρο...καλοπουλητη στο βαγγο
|
Καλοπούλητη Νικόλα στο φίλο σου ... :)
Πες του να γίνει κ μέλος ... ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!