![]() |
Βαφή Ζαντών
Ενδιαφέρομαι να βάψω μαύρες τις ζαντες(ακτινες), υπαρχει κανενας καλος μαστορας; Ή δε χρειάζεται καλος μαστορας και μπορει και ένας κοινος θνητος;Θέλω να το κανω διοτι ναι μεν εχουν καθαρησει οι ζαντες απο μαυρηλες και αλλα, αλλά δεν ξεθαμπώνουν πλεον.
|
Απάντηση: Βαφή Ζαντών
Αν έχεις ταλέντο το κάνεις κ μόνος σου, το επιχείρησα κ μου "εκατσε" καλά:)
αλλά το κανονικό είναι να λυθούν κ να βαφτούν με βαφη φούρνου, Μιλάς λοιπόν για πολλά χρήματα.... στην δευτερη περιπτωση... Αν σε ενδιαφέρει η πρωτη περίπτωση που αναφερω, θα ανεβασω σχετικό θέμα...;):) |
θα το σκεφτω!:th11:
|
Απόσπασμα:
Παύλος Πέττας – Επισκευές Ζαντών, Ηλεκτροστατικές Βαφές, Επιμεταλλώσεις Έχω βάψει αρκετά κομμάτια με άριστη ποιότητα.! Πριν την βαφή θα πρέπει να βγάλεις τα ρουλεμάν από τις ζάντες.;) |
Απόσπασμα:
|
Κ με τις ακτίνες τις βαφει.
Απλα μετα ξεχνάς την ακτινολογηση!!! Το σωστό είναι να λυθούν οι ζάντες. |
Απόσπασμα:
Eτσι... ;) |
Το να λυθούν οι ζάντες είναι σωστό αλλά οικονομικά ασύμφορο. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να καλύψεις ότι δεν θες να βαφεί όπως σπειρώματα, βίδες-καψούλια που γίνεται η ακτινολόγηση κ.α. με χαρτοταινία και με προσοχή να αφαιρεθεί μετά την βαφή. Η προσοχή έγκειται στο ότι η βαφή σχηματίζει κρούστα και αφαιρώντας την χαρτοταινία μπορεί να <<τραβήξει>> κομμάτι βαφής.
;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μια ημερα προετοιμασια η καθε ζαντα....:D πιιικρα:) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!