![]() |
Συμβαίνει τώρα.Αντιποινα στο Βολο
Ο καιρός με το μέρος μας, η μουρλα στα ουράνια,η Μαλαμο μαλακομενη ,η αδρεναλίνη στο φουλ και η ρεκλα παει σύννεφο....
Αυτήν τι στιγμή είμαστε Βοβουσα με προορισμό πηγές Αωου..... ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ-ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ..... Το κρασί αντρικό περί 7λιτρων σε αναλογία τριων ατόμων,η Μαλαμο στα 4..................κιλά τα μπουγιουρντι στο ζενίθ και τα καυτερα δεν σημαζευονται....... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Φωτορεπορτάζ αναμένεται |
Απάντηση: Συμβαίνει τώρα.Αντιπινα στο Βολο
Εγώ είπα... "Αστράφτει και βροντά στα Σιάτιστα"!!!:eek::eek: Σταθερά Γιαννάκη, μην μας πάρουν κεφάλι οι Βολιώτες!!! :D:D:D |
Καλα να περασετε Γιαννο με τα φιλαρακια!!:ye33:
|
Απόσπασμα:
μήπως μπορούμε να έχουμε φωτορεπορτάζ απο το μ@λάκωμα??????????? :sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
2 Συνημμένο(α)
Σιγά μην μας παρουν κεφάλι Αργυρακο
Επισυναπτόμενα 13868 Το αδελφάκι μου εξ αίματος Επισυναπτόμενα 13869 και το άλλο εξανχιστιας. Sent from my Στρουγκα fon |
Γιαννάρα καλά να περάσετε!!
Και πολύ καλά εξηγιέστε με τα αντίποινα!!!:re25: Πάντα έτσι, πάντα τέτοια! :ye02: Περιμένουμε ανταπόκριση, εννοείται..:ye33: |
:u56::u55:
Θα μας τρελλάνεται τελείως εσείς.... Βοβούσα......:cr13: |
Απόσπασμα:
Sent from my Στρουγκα fon |
:cr001: :u20::u20::u20::u20::u20::u20::u20: Καλά να περάσετε φιλαράκια μου:ye33: |
3 Συνημμένο(α)
Περικυκλομενος απο Varadero
Επισυναπτόμενα 13870 Επισυναπτόμενα 13871 Και μια απο τη θέα του τσίπουρου Επισυναπτόμενα 13872 Sent from my Στρουγκα fon |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!