GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κόσμος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Πληρης νομιμοποιηση για το κομμα παιδοφιλων... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31629)

Ακιs 18-05-2012 11:41

Πληρης νομιμοποιηση για το κομμα παιδοφιλων...

Να χαιρεστε την εκπληκτικη κατασταση της οικονομιας σας κυριοι Ευρωπαιοι Ολλανδοι.Παντα πρωτοποριακος σε ολα ηταν αυτος ο λαος.Η δημοκρατια βασιλευει στην Ολλανδια,και επιτρεπει,μετα απο αποφαση του δικαστηριου της Χαγης,την νομιμοποιηση του κομματος των παιδοφιλων,την νομιμοποιηση της σεξουαλικης επαφης μεταξυ ενηλικων και ανηλικων απο 12 ετων και την κατοχη παιδικου πορνογραφικου υλικου για προσωπικη χρηση.......:mad::mad::mad:

Μην μας ξανακουνησετε επιδεικτικα το δαχτυλο,αγαπητοι Ολλανδοι,γιατι θα σας το βαλουμε στον κ..λο και θα σας αρεσει κιολας.......:mad::mad::mad:

kornlaz 18-05-2012 11:50

Απάντηση: Πληρης νομιμοποιηση για το κομμα παιδοφιλων...

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

tavrina 18-05-2012 11:57

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας εσωτερικά θέματα !!!!

yns 18-05-2012 12:00

Διευκρίνηση: η νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων ΔΕΝ σημαίνει και την νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής με ανήλικους ή την κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού τα οποία είναι στους στόχους αυτού του «κόμματος».
Η πολύ και χωρίς περιορισμούς ελευθερία καμιά φορά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.. Πάντα ένα μέτρο πρέπει να υπάρχει.

Ακιs 18-05-2012 12:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 684655)
Διευκρίνηση: η νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων ΔΕΝ σημαίνει και την νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής με ανήλικους ή την κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού τα οποία είναι στους στόχους αυτού του «κόμματος».
Η πολύ και χωρίς περιορισμούς ελευθερία καμιά φορά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.. Πάντα ένα μέτρο πρέπει να υπάρχει.

Δικιο εχεις Γιαννη,αλλα απο την στιγμη που μπηκε το νερο στο αυλακι,ειναι θεμα χρονου νομιζω......

lepanto 18-05-2012 12:42

Ρε δε παν να γ@ μι@ ν οι ανωμαλοι απο κει πέρασε κ ο γιωργακης κ κουβαλισε τη νομιμοποίηση του καναβουργιου:u60:

ortho 18-05-2012 12:53

Αυτό διάβαζα τώρα συμπέθερε, αλλά με πρόλαβες!

Οπως πάντα πρωτοπόροι οι Ολλανδοί. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να συμμετέχουμε σε μιά τέτοια Ευρώπη. Προσωπικά δε θέλω! Αυτοί οι βρωμιάρηδες μας κουνάν το δάχτυλο, δεν το βάζουν καλύτερα εκεί που ξέρουν! Ούτως ή άλλως νόμιμο είναι!

#### off!!!

Ακιs 18-05-2012 12:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 684686)
Αυτό διάβαζα τώρα συμπέθερε, αλλά με πρόλαβες!

Οπως πάντα πρωτοπόροι οι Ολλανδοί. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να συμμετέχουμε σε μιά τέτοια Ευρώπη. Προσωπικά δε θέλω! Αυτοί οι βρωμιάρηδες μας κουνάν το δάχτυλο, δεν το βάζουν καλύτερα εκεί που ξέρουν! Ούτως ή άλλως νόμιμο είναι!

#### off!!!

+1200
Πολυ δημοκρατια επεσε και εμενα δεν μου κανει.Καλυτερα να παραμεινω ο ''υποαναπτυκτος'' Ελληνας........;)

Hekima 18-05-2012 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 684690)
+1200
Πολυ δημοκρατια επεσε και εμενα δεν μου κανει.Καλυτερα να παραμεινω ο ''υποαναπτυκτος'' Ελληνας........;)

Συμφωνώ και επαυξάνω, υπανάπτυκτη, χρεωμένη, και ταλαιπωρημένη Ελληνίδα, αλλά με ευτυχισμένα και υγιή παιδιά ψυχικά και νοητικά :ye02:

kostasmats 18-05-2012 13:46

εμετος...ΝεύραΝεύρα
ειμαι υπερηφανος που στην υπαναπτικτη χωρα μου ακομα και οι χειροτεροι βαρυποινιτες ειναι προθυμοι να ''περιποιηθουν''οποιο τετοιο σκουπιδι πεσει στα χερια τους.οσο για τους ''προχω'' ολανδους ,αντε βρε και ενα κομα βιαστων και ειστε κομπλε

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!