![]() |
ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!!
Επιτέλους βρέθηκε απάντηση για το ποίος είναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!!
Είναι ο Ύπνος. Ναι και όμως είναι αλήθεια. Γιατί: -Τους παίρνει όλους!!!! -Σε παίρνει κάθε μέρα!!!! -Μπορεί να σε πάρει πάνω από 1 φορά την μέρα!!! -Σε παίρνει για πολλές ώρες!!! -Του αρέσουν τα ομαδικά (μας πήρε ο ύπνος όλους μαζί)!!!!! -Δεν τον ενοχλεί το μέρος (με παίρνει ο ύπνος όπου να 'ναι)!!!!! -Αν δεν σε πάρει στεναχωριέσαι (Δεν με παίρνει ο ύπνος)!!!!! -Έχει ιαματικές ικανότητες (με πήρε ο ύπνος και συνήλθα)! -Είναι ύπουλος (μόλις έκλεισα τα μάτια με πήρε ο ύπνος)!!!! -Ανυπομονείς να σε πάρει (Πότε θα με πάρει ο ύπνος)!!!! -Αν σε πάρει για πολλές ώρες είσαι πιασμένος!! -Σε παίρνει όποτε θέλεις!!! -Πολλές φορές μας προτρέπουν να τον πάρουμε (ξάπλωσε να σε πάρει ο ύπνος)!!! -Ζηλεύουμε αν τον παίρνουν μόνο οι άλλοι ( σε πήρε ο ύπνος, και τον πήρα και εγώ λιγάκι)!!!! & μετά μου λέτε έμενα πως υπάρχουν τέτοιοι άντρες !!!!!!!!! |
Απάντηση: ο καλύτερος εραστής του κόσμου!!!
Απόσπασμα:
..... μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά ...... :sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
πες τα κοριτσι μου
και ελεγα και εγω γιατι λενε οτι ειμαι .................... τελειος εραστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα γιατι με παιρνει ο υπνος................. χα χα χα χα καταλαβα τιποτα λαθος??????? :sm7::sm7::sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm8: |
Να προσθέσω επίσης ότι δεν καταλαβαίνει από ηλικία.
Π.χ. και η γιαγιά μου τον "παίρνει" κανα-δυό ώρες κάθε μεσημέρι ...... |
:sm7:
|
Xmmmmmmmmmmm ......:hmmm:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!