GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Μετα το GS τι;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34298)

Alkinoos 06-09-2012 15:16

Μετα το GS τι;;;

Κατ´αρχην να ξεκαθαρησω πως ΔΕΝ πουλαω το GS μου αλλα είμαι λίγο προβληματισμένος κ σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας.
Τις τελευταίες μέρες γονείς κ γυναίκα με έχουν ζαλίσει να δώσω το GS μου.
Ο λόγος κ καλα είναι ότι δεν το χρησιμοποιω κ ότι το έχω ολοι μέρα στο γκαράζ να πιάνει χώρο κ ότι το βγάζω μια φορα την εβδομάδα, οτι δεν ειναι μηχανακι για βολτα κ αλλα τέτοια.
Φυσικα εμένα δεν ιδρώνει το αυτι μου κ αν κάποια στιγμη το δώσω θα είναι καθαρα οικονομικοί οι λόγοι.
Απο εκει κ πέρα όμως με έβαλαν στο τρυπακι να σκεφτώ τι θα μπορούσα να πάρω μετα το GS κ κατεληξα στα εξής συμπέρασματα.
Α) Στη κατηγορία του δε παίζει κάτι καλύτερο (πρωσωπικη άποψη, δέχομαι φυσικα κ αντιρρήσεις) συνεπως θα έπρεπε να επιλέξω απο αλλη κατηγορία.
Β) έχουν δίκιο πως το GS πρέπει να είναι στο δρόμο κ όχι στο γκαράζ κ αν ήθελα μηχανάκι βόλτας, να διαλεγα κάτι άλλο.
Κάπου εδω να πω πως αλλάζω μηχανη μια φορα το χρόνο κ ότι το GS είναι η εξαίρεση του κανόνα. Είναι το πρώτο δίτροχο που δεν με απασχολεί αν θα περάσω αλλα 2-3-5 χρόνια μαζι του.

Εσείς αν έπρεπε να αλλάξετε μηχανη, χωρίς να σας επηρεάζει η κατηγορία η το είδος της μηχανής, τι θα πέρνατε;

Μετα το GS τι;;;

dionysisgs 06-09-2012 15:28

Απάντηση: Μετα το GS τι;;;

R1200RT και μετα επιστροφη στο gs. Δεν κανω πλακα.

LakisGS 06-09-2012 15:46

Αν μιλούσαμε για δεύτερη μηχανή, πολλές παίζουνε... Αλλά επειδή το thread μιλάει για το ποια μηχανή θα πέρναμε στη θέση της GS, εγώ προσωπικά απαντώ καμία. Το έχω ξαναπεί. Για μένα υπάρχουν δύο τύποι μηχανών. Οι GS και οι άλλες.

kostas_366 06-09-2012 15:53

vespa GTS 300

jarhead 06-09-2012 15:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 753002)
Κατ´αρχην να ξεκαθαρησω πως ΔΕΝ πουλαω το GS μου αλλα είμαι λίγο προβληματισμένος κ σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας.
Τις τελευταίες μέρες γονείς κ γυναίκα με έχουν ζαλίσει να δώσω το GS μου.
Ο λόγος κ καλα είναι ότι δεν το χρησιμοποιω κ ότι το έχω ολοι μέρα στο γκαράζ να πιάνει χώρο κ ότι το βγάζω μια φορα την εβδομάδα, οτι δεν ειναι μηχανακι για βολτα κ αλλα τέτοια.
Φυσικα εμένα δεν ιδρώνει το αυτι μου κ αν κάποια στιγμη το δώσω θα είναι καθαρα οικονομικοί οι λόγοι.
Απο εκει κ πέρα όμως με έβαλαν στο τρυπακι να σκεφτώ τι θα μπορούσα να πάρω μετα το GS κ κατεληξα στα εξής συμπέρασματα.
Α) Στη κατηγορία του δε παίζει κάτι καλύτερο (πρωσωπικη άποψη, δέχομαι φυσικα κ αντιρρήσεις) συνεπως θα έπρεπε να επιλέξω απο αλλη κατηγορία.
Β) έχουν δίκιο πως το GS πρέπει να είναι στο δρόμο κ όχι στο γκαράζ κ αν ήθελα μηχανάκι βόλτας, να διαλεγα κάτι άλλο.
Κάπου εδω να πω πως αλλάζω μηχανη μια φορα το χρόνο κ ότι το GS είναι η εξαίρεση του κανόνα. Είναι το πρώτο δίτροχο που δεν με απασχολεί αν θα περάσω αλλα 2-3-5 χρόνια μαζι του.

Εσείς αν έπρεπε να αλλάξετε μηχανη, χωρίς να σας επηρεάζει η κατηγορία η το είδος της μηχανής, τι θα πέρνατε;

Μετα το GS τι;;;

Το ΧΑΟΣ!!!:ye33:

frits 06-09-2012 16:03

Aπό τότε που οδήγησα ένα ΚΤΜ ADVENTURE το έχω καψούρα....:rolleyes:

lempoi 06-09-2012 16:04

Multistrada !!!!!

jarhead 06-09-2012 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lempoi ( 753036)
Multistrada !!!!!

PLASTIC IS FANTASTIC!!!

babisadve 06-09-2012 16:05

R1150Gs Adventure

Sent from my iPhone using Tapatalk

forester 06-09-2012 16:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 753017)
Αν μιλούσαμε για δεύτερη μηχανή, πολλές παίζουνε... Αλλά επειδή το thread μιλάει για το ποια μηχανή θα πέρναμε στη θέση της GS, εγώ προσωπικά απαντώ καμία. Το έχω ξαναπεί. Για μένα υπάρχουν δύο τύποι μηχανών. Οι GS και οι άλλες.

+1200
;)

Send by Forester via iPhone using Tapatalk

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!