![]() |
Καλησπερα απο Τρικαλα
Καλως σας βρηκα παιδες.
Μετα απο παροτρυνση του Βαγγελη, ειπα να κανω μια εγγραφη να τα λεμε απο εδω εκτος απο τις βολτες. Καποιοι ισως με ξερετε απο διαφορα forum καποιοι αλλοι θα με μαθετε :) μεσα στο Σεπτεμβριο θα βγαλω διπλωμα απεριοριστου(τωρα εγινα 20) και θα προχωρησω στην αγορα της δικης μου μηχανης πριν ειχαμε ενα africa με τον αδερφο μου, και πιο πριν εγω ειχα ενα ktm exc... Τωρα θα δειξει τι θα περασει στην κατοχη μιας και το budget ειναι χαμηλο Α μερικοι με ειδατε το προηγουμενο Σαββατο, σε μια σταση στο βενζιναδικο πριν το Δομοκο, σας κορναρε ενα audi(φτου κακα ναι ξερω) ε εγω ημουν :lo19: Φτανει με τις εισαγωγες θα τα λεμε παιδες ελπιζω και στο δρομο και οχι στο φορουμ |
Απάντηση: Καλησπερα απο Τρικαλα
Αν πίνεις "νερό που καίει", όλα τα άλλα μπορούμε να στα συγχωρήσουμε!!!:D:D :wh13: :ye33::ye33::ye33: |
καλώς ήρθες Αλέξανδρε περιμένουμε να παρης την μηχανή που είπες όχι ότι αυτό σε εμποδίζει για βόλτες αλλά λέμε ! πάντως με οτι και να είσαι καλά χιλιόμετρα να έχεις !!:ye33: |
Απόσπασμα:
είναι παλιοχαρακτήρες μηχανόβιοι :lo19:. Καλώς ήρθες φίλε και ελπίζω να έχεις μια καλή διαμονή στο forum. Α, όσο για την αποριά που έχεις στο τι να αγοράσεις (Africa ή Dakar) εννοείται πως θα διαλέξεις το πρώτο :D:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:u59::u59::u59::u59: :sm3::sm3: Δεν θέλω να σε πιέσω ψυχολογικά.... αλλά μόνο... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek::eek: :eek::eek::eek: |
Καλώς ήρθες. Καλή επιλογή να έχεις στη μηχανή σου.
Πάντα όρθιος φίλε............ |
Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα ;)
|
καλωσ ηρθες στην ποιο ομορφη μοτοπαρεα :wh13:σου ευχομαι γρηγορα να αποκτησεις αυτο που θελεις:)
|
καλως ηρθες στην παρεα και με το καλο και το μοτορι..;)
|
Απόσπασμα:
Απλα να σε προειδοποιησω για μερικους μερικους συμπατριωτες σου:):D:D Θα σου πουν καποια στιγμη'' Δεν παμε καμια βολτα?'' Τι ειναι βολτα τωρα? Συνηθως ειναι χωμα-λασπη -πετρα-πολυ πετρα- κοτρωνια- πουθενα ευθεια και οταν δρομος χανεται...ε απο κει πανε:D Δηλαδης ,για να καταλαβεις ,στα χαμενα τελειως... :ye33::ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!