GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   xenon φωτα μεσαια- προβολεις?? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34654)

kostaskyriakos 19-09-2012 16:24

xenon φωτα μεσαια- προβολεις??

καλησπερα θελω να βαλω xenon φωτα μεσαια κ μεγαλα

τι προτεινεται ως πιο αξιοπιστα σε σχεση να μην δημιουργουν προβλημα στα ηλεκτρικα κ οσο τον δυνατον καλυτερη ποιοτητα...

αν μπορουσατε να μου στελνεται καποιο link να τα βλεπω οποιος προτεινει κατι.
ευχαριστω

anegis 19-09-2012 16:49

Xenon μόνο μεσαία σκάλα. Στη μεγάλη δεν χρησιμεύουν. Αργούν να ζεσταθουν και έτσι πχ δεν μπορείς να αναβοσβησεις τα φώτα!!
Συνεπώς μόνο μεσαία. Κοίταξε το κατάστημα sound street επι της λεωφόρου Ηρακλειου. Έχει και site. Κοστος απο 40-60 ευρώ

commander 19-09-2012 17:00

Απάντηση: xenon φωτα μεσαια- προβολεις??

Υπάρχει και γρήγορο μπαλάστ άμα το ψάξεις...αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβό.

Giannme 19-09-2012 17:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 761565)
Υπάρχει και γρήγορο μπαλάστ άμα το ψάξεις...αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβό.

Έτσι οπως τα λέει ο commander.. Από ότι ξέρω πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα κιτάκι η Philips σε σχετικά καλή τιμή.. ;)

nivam 19-09-2012 18:02

Τα είχα αγοράσει από εδώ, δούλευαν απροβλημάτιστα.:)

forester 19-09-2012 18:40

Αυτό με το σινιάλο είναι καλό ανεκδοτάκι:D
Μια χαρά δουλεύουν, είχα στο παλιό μου Forester. Και γ@μώ το σινιάλο:ye33:

staikosn1 19-09-2012 20:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από anegis ( 761549)
Xenon μόνο μεσαία σκάλα. Στη μεγάλη δεν χρησιμεύουν. Αργούν να ζεσταθουν και έτσι πχ δεν μπορείς να αναβοσβησεις τα φώτα!!
Συνεπώς μόνο μεσαία. Κοίταξε το κατάστημα sound street επι της λεωφόρου Ηρακλειου. Έχει και site. Κοστος απο 40-60 ευρώ

Επιβεβαιωνω το καταστημα και τα καλα παιδια μιας και 'επισκευασα' εκει τα δικα μου - και ειμαι γειτονας ( δεν τους γνωριζω)!
Βεβαια ξεβιδωσα και βιδωσα εγω την μηχανη μου οπου χρειαζοταν για να μην εχουμε διαφορα! Δεν γκρινιαζουν, σε αφηνουν. Αααα να μην ξεχασω οτι δινουν 2 χρονια εγγυηση!

anegis 19-09-2012 21:21

Δεν ξέρω για το Forester πάντως στη μηχανή μου, που έβαλα xenon η μεγάλη σκάλα δεν... Έτσι την έβγαλα. Μου το είπαν μετα και τα παιδιά (βασίλης και Παρασκευάς) στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ GS στη Βουλιαγμένης.
Επίσης στο αυτοκίνητο μου Lexus IS 250 η μεγάλη σκάλα δεν είναι xenon για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Απλώς το φως έχει χρώμα λευκο σαν το xenon.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

kostaskyriakos 27-09-2012 11:29

Το ψαχνω ακόμα πάντως κ θα σας πω!

ntopouz 27-09-2012 12:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από anegis ( 761754)
Δεν ξέρω για το Forester πάντως στη μηχανή μου, που έβαλα xenon η μεγάλη σκάλα δεν... Έτσι την έβγαλα. Μου το είπαν μετα και τα παιδιά (βασίλης και Παρασκευάς) στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ GS στη Βουλιαγμένης.
Επίσης στο αυτοκίνητο μου Lexus IS 250 η μεγάλη σκάλα δεν είναι xenon για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Απλώς το φως έχει χρώμα λευκο σαν το xenon.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Κινέζικα σε μένα και δουλεύουν τέλεια πάνω από χρόνο.Στα μεγάλα το σινιάλο έχει 80% απόκριση ακαριαία.Άρα κακώς σου τα βγάλανε. Εκτός και αν δεν σου είχαν βάλει γρήγορο μπάλαστ και μετά σου λένε π@π@ριές.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!