![]() |
Βάψιμο ζαντών
Καλημέρα στο φόρουμ!
Θέλω να βάψω μαύρες τις ζάντες απο το 1200 '05 GS μου καθώς είναι απο τις καλυτερες οπτικές βελτιώσεις κατά την γνώμη μου:D Σε γνωστό κατάστημα που ασχολείται ΜΟΝΟ με ΜΟΤΟσυκλέτες μου ανέφεραν ενα κόστος περί τα 250 ευρώ. Πολλά δεν είναι? Το έχει κάνει κάποιος Αθήνα? Τα ρουλεμάν βγαίνουν μου είπαν, χρειάζονται καινούρια μετά? Πάσα γνώμη δεκτή :ye32: |
Απάντηση: Βάψιμο ζαντών
Απόσπασμα:
Δεν θα το έκανα, αλλά φαίνεσαι αμετάπιστος. Σε λαστιχά, βγάζεις τις ζάντες και τις πας σε ηλεκτροστατική. ΠΟΛΥ λιγότερα τα χρήματα. Καμία σχέση δηλαδή. |
Όντως είμαι!σε ευχαριστώ πάντως!
Το 1200 μου άρεσε όταν είδα ένα με βαμμενες ζάντες πρώτη φορά, μέχρι τότε κάτι με χαλαγε! Άρα πάω για Πεττα μάλλον. Κόστος ξέρει κανείς που το εχει κάνει?ρουλεμαν θέλει νέα? |
Απόσπασμα:
Εκεί να δεις διαφορά στην εμφάνηση:ye30: |
Απόσπασμα:
|
Commander αυτό ήξερα και εγώ, αλλα μου ειπώθηκε οτι καλο είναι να αλλάξω και αυτα. Πιστεύω δεν θα χρειαστεί..
Οσο για τις ζάντες του Adventure sandro, θα αλλάξει και η δικη μου εμφάνιση αν πω κόστος στον οικονομικό μου σύμβουλο (παντόφλα με σκληρό πάτο γαρ) χαχα. Περα απο την πλάκα, είπαμε να κάνουμε την τρελά μας, αλλα έρχεται δύσκολος χειμώνας. |
Απόσπασμα:
|
37000 χλμ
στατικά δεν φαίνεται κάποιο περίεργο σκαλωμα όταν γυρίζει ο τροχός, ενω και στην οδήγηση δεν παρατήρησα κάτι ούτε ο μάστορας που το οδήγησε. Ελπίζω να ποστάρω φωτο πριν και μετά! |
Λίγα εινα,πρέπει να είναι μια χαρά καλό βάψιμο.......και να τις δεις όπως τις φαντάζεσαι..
|
60 ευρω σε ενα καλο βαφεα αυτοκινητων
Μαυρο ματ. Βγαζεις τις τσιμουχες για να μη χαθουν και καλυπτεις τα ρουλεμαν. Αν δε βαριεσαι παιρνεις απο το εμποριο με το δειγμα δυο καινουργιες τσιμουχες.Κοστος 7 ευρω το πολυ. http://img411.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!