GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ασφάλιστρα. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34800)

dmistak 25-09-2012 14:14

Ασφάλιστρα.

Τι ασφάλεια πληρώνετε ρε παιδια για την Μπεμπα; Ετήσιο ;

anegis 25-09-2012 14:31

270 ευρώ εξάμηνο Interamerican με ολική κλοπή.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

JohnGS1100 25-09-2012 16:39

Απάντηση: Ασφάλιστρα.

60 ευρω το εξάμηνο με οδική. Ιντερσαλονικα.

nikosgs 25-09-2012 19:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από anegis ( 765280)

Με τι ποσο αποζημιωσης κλοπης αν επιτρεπεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

mario 25-09-2012 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από anegis ( 765280)

Βρε φίλε πως το έκανες αυτο??!! Γιατι εδω στην Πάτρα η εν λόγο εταιρία θέλει 380

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

anegis 25-09-2012 23:14

Λεπτομέρειες αυριο που θα δώ το ασφαλιστηριο.
Δεν έκανα τίποτε το ιδιατερο. Απλά το ανέθεσα σε ένα γνωστό μου Ασφαλιστή απο τη Θεσσαλονικη.

anegis 25-09-2012 23:46

Το ποσό για ολική κλοπή ειναι 7.000 ευρώ. Η μηχανή ειναι 1200 GS του 2005.

forester 25-09-2012 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giare7 ( 765415)
Με τι ποσο αποζημιωσης κλοπης αν επιτρεπεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν είναι μόνο αυτό που παίζει ρόλο....
Παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική τιμή του ασφάλιστρου είναι:
α. Bonus/malus
β. Δευτερεύουσες καλύψεις
γ. Ασφαλιζόμενο ποσό (αξία μηχανής εν προκειμένω)
δ. Απαλλαγή

Εγώ για το GS με άδεια 3/2011, πληρώνω 231€/εξάμηνο στην Chartis, με ασφαλισμένη αξία μηχανής 12.500€ κι απαλλαγή 3600€ (δηλαδή σε περίπτωση κλοπής της μηχανής, θα πάρω 8900€).
Με 14400 ασφαλισμένη αξία και όλα τα άλλα ίδια, έδινα 252€/εξάμηνο. Μείωσα όμως το κεφάλαιο, γιατί τόση είναι η μέση τιμή πώλησης της μηχανής μου, βάσει car, mototriti κλπ.
Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα 14400 (-την απαλλαγή) γι αυτό και άλλαξα την κάλυψή μου. Για να μην πληρώνω τσάμπα.
Να πω ότι έχω κάλυψη πυρός, τρομοκρατικών ενεργειών, απώλεια εγγράφων κι απώλεια κλειδιών και οδική βοήθεια ατυχήματος - νομική προστασία ατυχήματος. Πλήρης η κάλυψή μου λοιπόν, εκτός οδικής βοήθειας λόγω BMW mobile care;)

Αντιλαμβάνεστε ότι το ερώτημα του θέματος είναι γενικό και ασαφές. Το ίδιο και η απαντήσεις. Όποιος θέλει , θέτει συγκεκριμένο ερώτημα (τι καλύψεις θέλει ) και Φ/Α της άδειας κυκλοφορίας στον ασφαλιστή του κι έτσι υπολογίζει ακριβώς τα ασφάλιστρα. Επειτα μπορεί να κάνει συγκρίσεις με άλλες εταιρείες.
Στα φόρουμ με γενικότητες δεν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις.

forester 25-09-2012 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 765567)
Βρε φίλε πως το έκανες αυτο??!! Γιατι εδω στην Πάτρα η εν λόγο εταιρία θέλει 380

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

Εξαρτάται κι από το τι ζήτησες εσύ....;)

jmar 25-09-2012 23:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 765597)
Δεν είναι μόνο αυτό που παίζει ρόλο....
Παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική τιμή του ασφάλιστρου είναι:
α. Bonus/malus
β. Δευτερεύουσες καλύψεις
γ. Ασφαλιζόμενο ποσό (αξία μηχανής εν προκειμένω)
δ. Απαλλαγή

Εγώ για το GS με άδεια 3/2011, πληρώνω 231€/εξάμηνο στην Chartis, με ασφαλισμένη αξία μηχανής 12.500€ κι απαλλαγή 3600€ (δηλαδή σε περίπτωση κλοπής της μηχανής, θα πάρω 8900€).
Με 14400 ασφαλισμένη αξία και όλα τα άλλα ίδια, έδινα 252€/εξάμηνο. Μείωσα όμως το κεφάλαιο, γιατί τόση είναι η μέση τιμή πώλησης της μηχανής μου, βάσει car, mototriti κλπ.
Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα 14400 (-την απαλλαγή) γι αυτό και άλλαξα την κάλυψή μου. Για να μην πληρώνω τσάμπα.
Να πω ότι έχω κάλυψη πυρός, τρομοκρατικών ενεργειών, απώλεια εγγράφων κι απώλεια κλειδιών και οδική βοήθεια ατυχήματος - νομική προστασία ατυχήματος. Πλήρης η κάλυψή μου λοιπόν, εκτός οδικής βοήθειας λόγω BMW mobile care;)

Αντιλαμβάνεστε ότι το ερώτημα του θέματος είναι γενικό και ασαφές. Το ίδιο και η απαντήσεις. Όποιος θέλει , θέτει συγκεκριμένο ερώτημα (τι καλύψεις θέλει ) και Φ/Α της άδειας κυκλοφορίας στον ασφαλιστή του κι έτσι υπολογίζει ακριβώς τα ασφάλιστρα. Επειτα μπορεί να κάνει συγκρίσεις με άλλες εταιρείες.
Στα φόρουμ με γενικότητες δεν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις.

H interamerican δινει ολο το ποσο/αξια της μηχανης σε ασφαλεια κλοπης, ενω η chartis το 75% :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!