|  | 
| 
 Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... 1 Συνημμένο(α) Αγαποιτοί/ες, καιρός να αποχωριστώ το Vstromακι μου, για να περάσω κ γω στην κατηγορία των GS και να παμε γι'άλλα... Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 
 Τιμή? 4000€.....δεν είναι κακή ? εεεε??? Δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος μέχρι σε επίπεδο....βίδας! Μάριος | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Καλοπουλητο αν και νομιζω θα φυγει γρηγορα...μην αγχονεσαι η καλυτερη πωληση-αγορα γινεται οταν εχεις υπομονη | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Τα εγραψες ολα πολυ καλα κ αναλυτικα...Μηπως μπορουμε να εχουμε κ ενα ετος μοντελου πλιιιιιζ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μπορει να "εχω" καποιον υποψηφιο, αν τον "προλαβω"...;) | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Αγαπητε troublemaker....δεν ειναι τυχαιο το nick name σου εεεε? :sm7: πλακα κάνω.....ειναι Κ4...δηλ. 2004 Thanks for having checked! | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Απόσπασμα: 
 Καλημερες κ αν εχω "νεα" θα επανελθω.... Troublemaker... Κατα κοσμον...Μαρια! :cool2: | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Καλοπούλητο και ...... με το καλό το νέο ....μωρό ;););) | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... H τιμή είναι πάρα πολύ καλή και το μηχανάκι φαίνεται πατρικά περιποιημένο! Καλοπούλητο να είναι και με το καλό το νέο! :sm8: | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Μάριε καλοπούλητο το κουκλί σου! Και η τιμούλα super!!! | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Se periptwsi pou kapoios thelei perissoteres plirofories, as kalesei sto 6945553155 Euxaristw, M | 
| 
 Απάντηση: Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... Με το καλό και όπως λέει ο Γιώργος η καλή πώληση-αγορά θέλει υπομονή. | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:47. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!