![]() |
Τύποι γυναικών...
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Τηνπερασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μουπου δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πρινχτυπήσω την πόρτα έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει απόπάνω μου και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον καιψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωταπάνω στο γραφείο του». Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδιαείχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε, την Παρασκευή, με βρήκενα φοράω μια μαύρη μάσκα, δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες καιψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα,και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου. Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ τοσχεδίασα πολύ καλά. 'φησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένααρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες καιμαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα τηνπροετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε απότη δουλειά του πήγε στο ψυγείο, πήρε μια μπύρα, πήρε και τοτηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε:«δε μου λες ρε Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» |
Απάντηση: Τύποι γυναικών...
:sm3::sm3::sm3::sm3:
|
δεν υπαρχει το ανεκδοτο...:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:
|
Kλαιω........................!
|
:yz
|
:cr13::cr13::cr13: τα χάλια μας λαέ!!
|
:sm3::sm3::sm3::sm3:
Batman????? :sm3::sm3::sm3::sm3: |
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:
|
:lo19::lo19::lo19::lo19::lo19:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!