![]() |
Νάουσσα Ημαθίας
Βρίσκετε κανένας στην Νάουσσα? Γράφει κανένας από εκεί?
Τώρα που βγάζουν και τα τσίπουρα!!! :) |
Απάντηση: Νάουσσα Ημαθίας
Τηλ έχω στο προφίλ
|
Κοτζαμαν Νεμέα δεν σε κάνει βρε φίλε Κώστα???
Τσίπουρα από Νάουσσα? Η βρήκες κανα καλό γατάκι κει πάνω και θες ινσπέκτορα???????????????:D |
Έχω συγγένεια εδώ και σκέφτηκα μπας και είναι κανένας από Νάουσσα.
Όμορφη πόλη παιδιά και ωραίοι άνθρωποι. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πανέμορφη πόλη φιλαράκι... Αλλά από τσίπουρα, δεν φημίζεται.... Αλλά από μεζέδες..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!! Για κατέβα πιο νότιο λίγο, να ειδείς τι σημαίνει τσίπουρο "τράγιο"!!! Σου το έχω τάξει αλλωστε από το Σοφικό...:ye02: :D:D:D Νάουσα 2011 |
Απόσπασμα:
Συνήθως οι διπλανές πόλεις-χωριά έχουν μια αντιπαλότητα. Πολλές φορές άδικη γιατί υπάρχει κοινή αγορά, συγγένεια και κοινά θέλω. Και στο διπλανό μου χωριό αν έρθεις θα σου πουν είναι ######## στο δικό μου χαχαχα. Αν βρεθήτε όμως π.χ. Αθήνα, ένας από Βέροια και ένας από Νάουσσα, θα πείτε (και καλά θα κάνετε) Βόρεια Ελλάδα ρε σεις, ή που είσαι ρε πατριώτη.. κλπ κλπ Σωστά?? Βέροια πέρασα για Πρόδρομο, αλλά δεν είδα και πολλά. Την επόμενη φορά, αλλά κ εσύ άργησες να δεις το θέμα χαχαχα. |
5 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
ι) Είμουν μέσα στην πηγή (20ετία παλαίωση) ιι) τα καζάνια δεν σταμάτησαν (3πλη απόσταξη) ιιι) την επόμενη μέρα βάλαμε και ορχηστρα, πάνω στο καζάνι :) Μιλάμε για πανηγύρια.... |
ΜΕ ΤΑΠΩΣΕΣ!!!!:D:D:D ΑΞΙΟΣ/ΑΞΙΟΙ..... :ye02::ye02::ye02: |
Αμα οργανώσεις ομαδική για Νάουσα, βάλε με νούμερο ένα στην λίστα!! :ha16::ha16::ha16::ha16: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!