|  | 
| 
 Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS έχει ακούσει κάποιος για την καινούρια ρυθμιζόμεη ανάρτηση της wp για μοντέλα gs μέχρι το 2007?? αξίζει τα 1800 ευρώπουλα? | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS δηλαδή είναι κάτι σαν esa που έχουν τα νέα μοντέλα???? | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS Απόσπασμα: 
 Ακριβώς αυτό είναι, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό 1800 ευρώ για να αλλάζεις τις ρυθμίσεις μ' ένα κουμπάκι :cool2: | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS εγώ πάντως προτιμώ να ξαναπάρω τις WP που είχε το αρχικό μοντέλο του 2004 , οι οποίες και φτηνές είναι και WP είναι ..... Αν τις βρεις πουθενα παραεισαγωγή είναι η καλύτερη λύση σε σχέση τιμή/απόδοση ..... | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS ΠΑντος φιλοι το ESA απλα δεν παιζετε!! ΤΟ εχω λειτουρησει -οχι στην δικη μου- και σε χωμα και σε ασφλτο και ειχε τρομερη αποδοση. Βλεπεις τρομερη διαφορα. ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΟ!!!!!!!! | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS Πράγματι το ESA είναι όλα τα λεφτά! | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS Άραγε τι παραπάνω θα έχει το "ESA 2ης γενεάς" (όπως το αποκαλεί η BMW) στα νέα μοντέλα που έρχονται σε λίγους μήνες; | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS καλησπερα καλη χρονια εχω και εγω το gs1200 και του εχω βαλει αναρτιση ohlins ειναι αλλο μηχανακι απιστευτη ανεση και σταθεροτητα.αξιζει να το κανετε. | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!