![]() |
Αντλία βενζίνης για DL 650 V STROM
Καλησπέρα, ψάχνω αντλία βενζίνης για vs650 ( μοντέλο από 07 +). Η προηγούμενη έπιασε σκουριά :mad: και καινούργια θέλει 600 !! :eek:
|
Απάντηση: Αντλία βενζίνης για DL 650 V STROM
Να υπόθεσω ότι το έχεις βάλει και στο αντίστοιχο φόρουμ, ναι;
Εδω,λογικά, έχεις μειωμένες πιθανότητες, αλλα ποτε δεν ξέρεις ;)!!! Στα 600€ παει ΚΑΙ η αντλία βενζινης του v-storm! Ίδιοι τιμοκαταλογοι σε όλες τις εταιρείες. Για να μην λέμε μόνο για BMW και HONDA!!! |
αν ειχες καμια φωτο να βαλεις θα βοηθουσε,λογικα και αν δεν εχεις προβλημα με το φλοτερ και ειναι μονο το τρομπακι υπαρχει λυση..
|
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.:) Το σέρβις την έβγαλε και φωτο και μου την έδειξε. Όλο σκουριά. .!!!!.:mad:
μου είπε μάλιστα ότι θέλει καθάρισμα ΚΑΙ το τεπόζιτο, θα του ζητήσω τη φωτο ναι την ΑΝΕΒΑΣΩ. Το μανίκι είναι ότι και το gs μου αντλία μάλλον ζητάει !! και μ' έχει τσακίσει. : U34:(ΔΕΣ ΘΕΜΑ : Μπαταρία – dwalo και αντλία, σε ένα αχταρμά) |
μπορεις να βρεις κ ολοκληρο μεταχειρισμενο ντεποζιτο στην τελικη με κανα 100αρικο ε?;)
|
:ye02:
|
τελικα την αλλαζεις επειδη ειναι σκουριασμενη?αφου ειναι πλαστικες!ποτε δεν εχω πει σε πελατη κατι τετοιο!!το κοκκινο χρωμα ειναι απο τις βενζινες. αν δουλευει το μοτερ ολα καλα.καθερισε τη απλως!!
|
Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κ απο Suzuki ignis.
Αν θυμάμαι καλα μπαίνει κουτι κ θέλει μετατροπη μονο η φυσά του ρεύματος. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!