![]() |
Χαρίζεται Επιχείριση
Το σκεφτηκα απο δω το σκεφτηκα απο κει τα εβαλα ξανα κατω , υπολογισμους ξανα και ξανα αλλα τιποτα...:(:(:(
Μετα την κλήρωση των Δώρων στο Λιτόχωρο και το αποτέλεσμα αυτής εδω με εβαλε σε μεγαλη σκεψη....και η αποφαση ειναι: Χαρίζεται Επιχείριση ''Ταβερνα Δεσπηλιω '' με στάνταρ πελατεία http://img812.imageshack.us/img812/6600/005gs006.jpg (ο θεος μαζι του) |
Απάντηση: Χαρίζεται Επιχείριση
Καλές δουλείες :sm7::lo19::sm7: Μετακομίζω και εγώ Βόλο να βοηθάω τους πελάτες :sm2: |
Καλές δουλείες :sm7::lo19::sm7: Μετακομίζω και εγώ Βόλο να βοηθάω τους πελάτες :sm2: |
|
Απόσπασμα:
Και τι πελατεια η καλυτερη..:sm7::lo19::sm7:Καλη δυναμη Αντωνη!! |
..... Και του είπα του Σωτήρη, να μην σου πει τίποτα, γιατί θα χάσεις τον ύπνο σου !:D:D Ασε θα ερχόμαστε άξαφνα .... Κοίτα εάν είναι ζόρι, θα πω σου Σωτήρη, να ερχόμαστε ένας ένας με διαφορά 10 ημερών, ώστε να προλαβαίνεις τις προμήθειες σου...:lo19::lo19: Γι' αυτό μην την χαρίζεις την επιχείρηση, "μπόρα" είναι και θα περάσει !!!!!!!!!!! :sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: :hi45::hi45: |
Κυριοι Μoderator σας παρακαλω ξανα μεταφερεται το θεμα στο Χαριζεται δεν ειναι αστειο... τουλαχιστον για μενα.... οσοι ηταν στο Λυτοχωρο θα με καταλαβουν!!!
|
Ρε αστακουδάκο, ξανασκέψου το... Ο Αργύρης έχει χάσει και μερικά κιλάκια τώρα τελευταία. Είναι σε δίαιτα... Κρίμα το μαγαζί..... κρίμα..... :o :lo19::lo19::lo19::sm3::sm3::sm3::sm3: Έχω λιώσει λέμεεεεεεεε........ κλαίω...... :lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Μεχρι και του μουστακι θα κοψεις........με την πιτσιρικα που εμπλεξες:cool2: |
Απόσπασμα:
Στο δευτερο καναμε προοδο!!! :ye30: πιστευω να βρω και γω μηχανοβια :re26:... Οσο για το πρωτο δεν υπαρχει Sot(ηρια)... Arg(ος) θανατος ειναι...:(:(:( |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!