![]() |
Πήγα για ν' αλλάξω μια λάμπα & έφυγα με τη νέα R 1200 GS LC
Γεια σας!
Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος μιας BMW R 1200 GS LC από χθες το μεσημέρι. Ήμουν ευχαριστημένος αναβάτης μιας Transalp 650 που την αγόρασα καινούρια το 2001, μέχρι που χρειάστηκε να επισκεφθώ την αντιπροσωπεία της BMW για να αντικαταστήσω έναν περίπλοκο στην αντικατάσταση λαμπτήρα στο X3 μου. Στο διάστημα της αναμονής μου μέσα στον εκθεσιακό χώρο ήταν αδύνατο το βλέμμα μου να μην πέσει πάνω στη λευκή BMW R 1200 GS που δέσποζε στη βιτρίνα. Φορούσε όλο το κοστούμι με τα καλούδια και η τιμή της άγγιζε τα 19000 ευρώ. Αφού την περιεργάστηκα για αρκετή ώρα, ο "γάτος" πωλητής με ρώτησε αν θα ήθελα να κών ένα test drive όσο περίμενα για να παραλάβω το αυτοκίνητό μου. Αν και δεν είχα κανένα σκοπό να αλλάξω μηχανή, δέχθηκα για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα. Το μοντέλο που δοκίμασα ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό στη βιτρίνα απλά ήταν γαλάζιου χρώματος. Αφού μου εξήγησε καμιά δεκαριά πραγματάκια και μου έμειναν στο μυαλό δύο - πως ξεκινάει και πως σταματάει - η δοκιμή ξεκίνησε .... Δε θα σας πω τις εντυπώσεις μου από το test, θα σας πω μόνο ότι η "ζημιά" είχε ήδη γίνει ..... Γύρισα ερωτευμένος στην αντιπροσωπία, έχοντας ξεχάσει γιατί βρέθηκα εκεί, και η πρώτη ερώτηση ήταν: Αυτή τη λευκή την έχει καπαρώσει κανείς; (το χρώμα δεν είχε καμία σημασία, και τα τέσσερα ήταν υπέροχα). Ευτυχώς η απάντηση από τον πωλητή ήταν αυτή περίμενα: ΟΧΙ :ha16: Αφού κανονίσαμε τις λεπτομέρειες για την ανταλλαγή με το Transalp, έφυγα με την υπόσχεση από τον πωλητή να παραλάβω τη μηχανή στο τέλος της εβδομάδας. Δεν είχα προλάβει να το συζητήσω με τη γυναίκα μου (χθες αφού την είδε άρχισε να μου ξαναμιλάει) αλλά δεν ήταν δυνατό να φύγω χωρίς αυτήν από την αντιπροσωπία. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά! Αντικειμενικές εντυπώσεις είναι αδύνατο ακόμη να σας περιγράψω, γιατί το χαίρομαι και μόνο που βρίσκομαι πάνω της! Προς το παρόν περιμένω το αντικλεπτικό σύστημα, τα κάγκελα για τον κινητήρα και το Navigator, ενώ ψάχνω βαλίτσα για πίσω. Προσπαθώ να βρω ψεγάδι και δεν τα καταφέρνω. Φαίνεται να είναι ένα πολύ μελετημένο εργαλείο με προσοχή στη λεπτομέρεια. Κοστίζει σίγουρα αρκετά χρήματα, αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κάθε ευρώ που ξοδεύεις γι αυτήν. :ye33: |
Απάντηση: Πήγα για ν' αλλάξω μια λάμπα & έφυγα με τη νέα R 1200 GS LC
Απόσπασμα:
|
Φίλε Σταύρο,
απ' τις πιο όμορφες, παράξενες αλλά κ αυθόρμητες παρουσιάσεις αγοράς που έχουμε ακούσει ... http://i247.photobucket.com/albums/g...th_BRAV-73.gif Να είσαι καλά να την χαρείς τη νέα σου προπελάτη κούκλα ... Περιμένουμε τις εντυπώσεις των προσεχών σου χιλιομέτρων ... ;) |
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, :)
Καλοτάξιδη η μπέμπα και πάντα όρθιοι και οι δύο...:) Θα είχε ενδιαφέρον όταν μας γνωρίσεις καλύτερα να μας πεις πως το είπες στην γυναίκα σου.....:Απορία::D |
Καλωσόρισες φίλε Σταύρο
στη μεγάλη παρέα του GS Forum ! Καλά ποσταρίσματα και πολλά ποιοτικά χιλιόμετρα με τη νέα σου αγάπη !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Καλοταξιδος, αφου την γλυτωσες απο την γυναικα!!!
|
Καλωσήρθες και καλοτάξιδος με το εργαλείο!
|
:wh13:και καλα ταξιδια να εχεις ....... |
Την οδηγησα την μπλε μπουμπου ξεροντας σιγουρα
οτι θα την αγορασω σε λιγα χρονια μαλλον μεταχειρισμενη. Ενα θα σου πω μιας και γυρισα οπως κι εσυ στην αντιπροσωπεια, γεματος χαμογελο και ενθουσιασμο. Και παιρνω το θαρρος, γιατι γυρω μου βλεπω τον καταναγκασμο που περιγραφω παρακατω να γινεται θηλια στο λαιμο πολλων ανθρωπων. Τα χρηματα ειναι μονο η δυνατοτητα!! Αμα ξερεις και να ακους τον εαυτο σου, να αφηνεις να συμβαινουν παραξενα πραγματα, να εκτιμας αξιες, να λειτουργεις αυθορμητα και με το συναισθημα μπροστα τοτε αυτη η δυνατοτητα γινεται απο καταναγκασμος, μαγεια! Καλες βολτες:) |
Μην σε ακουσει ο Ναπολεοντας μονο....Καλοταξιδη και παντα ορθιος:ye33:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!