![]() |
Scuberth c3 + src system
4 Συνημμένο(α)
Πωλείται κράνος scuberth c3 μαύρο ματ νούμερο large 58/59, αγορασμένο τον Μάιο '11 όπου και φορέθηκε για 2 εβδομάδες στο ταξίδι που είχα κάνει με την μηχανή. Επίσης πωλείται και το src system της cardo το οποίο αγοράστηκε και χρησιμοποιήθηκε ομοίως. Τιμή για το κράνος €300 και για το src €150, δώρο μια neoprene θήκη κράνους της kriega.
Ενδεικτικά τιμή κράνους σε Ελλάδα €499, σε fc-moto €426 επίσης τιμή src σε fc-moto €260, τα πράγματα είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση.Το src θα το δώσω χωριστά μόνο εφόσον αυτός που αγοράσει το κράνος δεν το θέλει. Επισυναπτόμενα 17822Επισυναπτόμενα 17823Επισυναπτόμενα 17824Επισυναπτόμενα 17825 Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται πρώτα με post στο forum και μετά επικοινωνούμε, ευχαριστώ. |
Απάντηση: Scuberth c3 + src system
Πολυ ωραιο σετακι!!
Καλοπουλητα!! Δηλωνω πρωτος υποψηφιος για το SRC σε περιπτωση που πουληθει χωριστα απο το κρανος:rolleyes: |
Οντως ωραίο σετ.
2ος σε υποψηφιότητα για το src αν μου το επιτρέψουν πρώτα ο Πασχαλης:D Και μετά τα οικονομικά μου |
Τα πράγματα είναι πραγματικά καινούργια, είναι τρομερό σετ για ταξίδι. Ενδεικτικά η μπαταρία "έκλεινε" μετά από 9 ώρες συνεχόμενης σύνδεσης με άλλα 3 src .
|
Δηλώνω ενδιαφέρον ......
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Παρέλαβα όλα οκ.
όσο για τα πράγματα τι να πώ ..... Καινούργια !!! Ελπίζω να τα χαρώ σε κανα ταξίδι ..... Τώρα κοντά ...... Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία , Να είσαι πάντα καλά με πολλα όμορφα χλμ με τα παρεάκια σου !!!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Καλοφόρετο Πέτρο.Σε καλή μεριά Δημήτρη ... :) |
Απόσπασμα:
Πέτρο και εγώ σε ευχαριστώ για την συναλλαγή , να σαι καλά και να τα χαρείς τα πράγματα. |
Αν θέλετε μπορείτε να το κλειδώσετε, ευχαριστώ το forum.:ye33:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!