GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Υγεία (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Είναι οι οδοντίατροι σαδιστές ;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40310)

lamprosgs 28-04-2013 13:21

Είναι οι οδοντίατροι σαδιστές ;;;;

Το διάβασα στο φατσοκούτι και το γράφω εδώ για να ακούσουμε γνώμες και παθήματα:ye33::sm2:

Απόσπασμα:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...57167839_n.jpg
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ .....εγω θα ελεγα οι περισσοτεροι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ασηνειδητα ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ; πρεπει να εφευρεφει ενα μηχανισμος που να συνδεει τον ασθενη με τον ιατρο & οταν ποναει ο ασθενης να γινεται ενα μικρο ηλεκτροσοκ στα δοντια του γιατρου.... ετσι για να παιρνει χαμαρι τι κανει.... η μανα μου λεει συνηθως ......΅100 βουρδουλιες στη πλατη αλουνου δεν μας ποναει μια στη δικη μας πλατη..... μας πεθαινει΅....συμφωνειται;
www.facebook.com/groups/apopseisgiasadismo

napgeo 28-04-2013 14:20

Απάντηση: Είναι οι οδοντίατροι σαδιστές ;;;;

:ye35:Για να φανταστούμε αυτή την εικόνα στα δικά μας Ιατρεία.

Σαδιστές δεν θα το έλεγα. Απλά δεν μας αρέσει η επίσκεψη σε αυτούς. Προσωπικά μου αρέσει το επάγγελμα τους..........

Capitain 28-04-2013 18:29

Πηγαινετε στον οδοντιατρο τωρα, αργοτερα δεν θα ημπορειτε...:D

Translatoras 29-04-2013 01:10

Δεν άντεξα!!!

Μόλις είδα τον τίτλο το μυαλό μου πήγε σε αυτό..................

ortho 12-05-2013 20:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lamprosgs ( 888123)
Το διάβασα στο φατσοκούτι και το γράφω εδώ για να ακούσουμε γνώμες και παθήματα:ye33::sm2:

Τι λέτε ρε παιδιά; Ισως παλιότερα να μην ενδιαφερόταν κάποιος οδοντίατρος αν πονάει ο ασθενής. Σήμερα δεν ισχύει! Απλά δε θα έχει μέλλον στο επάγγελμα. Οτι ####### κατεβεί καθενός τη γράφει στο fb.....

Φυσικά και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πονέσει ασθενής, όχι όμως ότι γίνεται λόγω σαδισμού του γιατρού. Πριν χρόνια άνοιξα δόντι σε ασθενή με οξεία πυώδη πολφίτιδα, μας άκουσε όλη η Σούδα, έκανε σαν να έσφαζαν γουρούνι. Απλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ανακουφιστεί. Την ένεση την έκανα για ψυχολογικούς λόγους εις γνώση μου ότι δε θα πιάσει......είμαι σαδιστής;

yns 13-05-2013 02:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 893807)
Οτι ####### κατεβεί καθενός τη γράφει στο fb.....

:ye31:

Τι άλλο θα ακούσουμε!!! :lo19::lo19::lo19:

Και μια και το θυμήθηκα, ας βάλω κι εγώ ένα βίντεο (που έχει ξαναμπει) για το μήνυμα στο τέλος: Get your treatment NOW!

Translatoras 13-05-2013 02:52

Απόσπασμα:

.........., μας άκουσε όλη η Σούδα,
..................................
..................................
......είμαι σαδιστής;

Σαδιστής όχι.

Σουδιστής όμως;;;;;

:yz:cr13::wo20::yz:cr13::wo20::yz:cr13::wo20:
:ye33::ye33::ye33::ye33:

napgeo 13-05-2013 03:19

Απόσπασμα:

Τι λέτε ρε παιδιά; Ισως παλιότερα να μην ενδιαφερόταν κάποιος οδοντίατρος αν πονάει ο ασθενής. Σήμερα δεν ισχύει! Απλά δε θα έχει μέλλον στο επάγγελμα. Οτι ####### κατεβεί καθενός τη γράφει στο fb.....

Φυσικά και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πονέσει ασθενής, όχι όμως ότι γίνεται λόγω σαδισμού του γιατρού. Πριν χρόνια άνοιξα δόντι σε ασθενή με οξεία πυώδη πολφίτιδα, μας άκουσε όλη η Σούδα, έκανε σαν να έσφαζαν γουρούνι. Απλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ανακουφιστεί. Την ένεση την έκανα για ψυχολογικούς λόγους εις γνώση μου ότι δε θα πιάσει......είμαι σαδιστής;

:Απορία:Να σχολιάσω η να μην σχολιάσω. ιδού η Πρέβεζα ιδού και ο βύρωνας. :u60:ι να κάμω τώρα........

VDR 13-05-2013 03:30

Απόσπασμα:

Είσαι..είσαι..:lo19::lo19::lo19:Σουδιστής!..:sm3:

ortho 16-05-2013 17:54

Παλιοχαρακτήρες!

:u58::u58::u58::u58:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!