![]() |
Αχαική συνάντηση 26/06/2013!
Αυτή την εβδομάδα η Αχαική παρέα θα πιει καφέ και όχι μόνο ..... στην όμορφη, μαγευτική και παραδοσιακή Ναύπακτο. (Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.)
Ας πάμε στις λεπτομέρειες: Τετάρτη 26 Ιούνιου και ώρα 19:30 Στο καφέ Ναυάγιο στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Για τους Πατρινούς φίλους ραντεβού στο πάρκινγκ πριν τα διόδια της γέφυρας με ώρα αναχώρησης 19:00. (Αυστηρά). Sent from my iPad using Tapatalk |
Μεσααααααααααααα έστω και με αμάξι :o
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
Απάντηση: Αχαική συνάντηση
|
μεσααααααααααααααααααααααααααα,,,,,αααααααααααααα,,,,αααααααα,,ααααα,αα Λαμπρο για φαι θα παμε στο γνωστο καλο που πηγαμε ηταν:re28:
|
Μέσα!
|
Kαλο καφε φιλαρακια...:)
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Με τον κ.Γιώργο στη παρέα που είμεθα κ συγγενής πως να μην έρθωωωω;;;; Κατσανάκης θα έρθεις νηστικός γιατί την προηγούμενη φορά (που ο αλητήριος διάλεξε να είναι νηστεία :u58: θυμάσαι Μάριε;;;; :cr13:) σας φοβήθηκε ο οφθαλμός μου εκεί στη νηστίσιμη γωνίτσα μας με το Μάριο κ τα ταίρια μας. :wo20: Απόσπασμα:
πως θα τραφούν διότι ένα τέτοιο αγαλμάτινο-σμιλεμένο κορμί θέλει κ "καύσιμο". :ha15: Απόσπασμα:
ώρα του στο προκαθορισμένο σημείο. :u58: |
Αγαπιτε και καλε μου φιλε Παυλε:th11::th11: για τα καλασου λογια αλλα θα λυγεισουν τα πιρουνια στο :sm7::sm7: πειναω τι να κανω,,,,,,,, παντος θεου θελοντος θα περασουμε :re27:
|
Παυλαρα ΑΡΓΩ για να κάνω εντύπωση!!! :D
Α και θα έρθω και νυστικος! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!