Μετά το F800 GS τι?
Λόγω :u60: και παιδιού το F800 Gs ειναι παρελθόν... τώρα σκέφτομαι για κάτι μέσα στη πόλη άλλα και λίγο δυνατό έτσι κατέληξα στο νέο beverly 350 st ABS/ASR, καμιά άποψη κάνεις?
|
Απάντηση: Μετά το F800 GS τι?
με ποσα :wha13:
καινουργιο:wha13: προτιμω honda απο beverli.. |
Για καινούριο μιλάμε με 2+2 χρόνια εγγύηση...
|
μακριά από sh μπορεί να είναι γρήγορα και να έχει τα φρένα αλλα από κραδασμού σου φεύγει η μέση.και επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα 2 καλύτερο το beverly και από θέμα χορών είναι καλύτερο από το sh
|
Απόσπασμα:
Αγαπητέ φίλε...είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός BEVERLY 350 ST ABS /ASR...και ήδη έχω γράψει 1.100 km, 750 εκ των οποίων μέσα στο χθεσινό Σ/Κ σε 2ημεράκι "ΑΡΚΑΔΙΑ # ΛΑΚΩΝΙΑ"...ήταν στο στρώσιμο οπότε δεν έχω άποψη για πολλές λεπτομέρειες.....όλα κυλούν προοδευτικά..γκάζι - φρένο..πάντως στα κλειστά στροφιλίκια του Πάρνωνα το ευχαριστήθηκα...και στρίβει και "γέρνει...".... Υ.Γ. προσφάτως αποχωρίστηκα το F650 GS TWIN..... |
1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Για ξανασκεψου το!!!!!!
Μακρια απο beverly, προβληματα με αντλιες βενζινης-φλοτερ-ηλεκτρικα-μιζες-συστημα ψυξης-ποιοτητα πλαστικων -μεταλων-συστημα μεταδοσης κλπ. Παρε SH HONDA- X MAX YAMAHA- KYMCO - SYM μακραν πιο αξιοπιστα απο τους Ιταλους. |
Απόσπασμα:
|
Kαλημερα!
Ναι....οχι ολες βεβαια ,μονο το ψυγειο κ το συστημα μεταδοσης ειναι οκ,ολα τα αλλα μου τα εβγαλε. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος ,αφου ξερω πολους που τρεχουν με τα ιδια προβληματα στα συνεργεια. Οι τιμες στα συνεργεια της PIAGGIO ειναι λιγο ακριβες..... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!