![]() |
Γεια και χαρά..
Μόλις ξαναπήρα το αγαπημένο μου R1200GS (το πρώτο αναγκάστηκα να το πουλήσω πριν 2 χρόνια). Μόλις (σχεδόν ;) )έμαθα και για το gs forum.
Λόγο επαγγέλματος (Τεχνικός Δικτύων - Η/Υ) δεν ασχολούμε πολύ με τους Η/Υ εκτός δουλειάς. Παρόλα αυτά, μια γρήγορη ματιά στις συζητήσεις, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! Πολύ ωραίο κλίμα, πειράγματα αλλά και σεβασμός, χρήσιμες πληροφορίες. :re25: Μπράβο σας λοιπόν και αν δε τα λέμε πολύ συχνά εδώ μέσα, θα προσπαθήσω να τα πούμε στο δρόμο. Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.. |
Απάντηση: Γεια και χαρά..
καλως ορισες φιλε και παντα ορθιος
(καθε τεταρτη στο kitcen bar του αλιμου εχει καφε στης 20 00):ye33: :wh13::wh13::wh13::wh13: |
Καλώς ήρθες στην παρέα.
|
Φίλε Πέτρο,
καλωσόρισες στην παρέα μας ... :) Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ... :o Maς δίνουν κουράγιο κ κέφι, για πιο "σκληρή" δουλειά για την αγαπημένη μας παρέα ... αυτή του GS Forum !!! Καλές βόλτες να έχεις με την καινούρια σου αγάπη, απολαυστικές κ με ασφάλεια ! Σε περιμένουμε σε μια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά .....;) Υ.Γ. Μακάρι να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να αποχωριστείς την κούκλα σου ξανά ... http://www.dudimundo.com/EMOTICONOS/...unglasses2.gif . |
|
:wh13::wh13:
|
|
:wh13::wh13::wh13:
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!