|  | 
| 
 Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Αγαπημένα φιλαράκια ,αυτή την τετάρτη η παρέα θα μαζευτεί εκτάκτως για καφέ.....μπύρα.....κοκτέιλ by the pool στο ξενοδοχείο Royal club hotel του γνωστού (φιδιού:D) φίλου μας Αλέξανδρου ακα alpe και περι ώρας 6-6:30 (οποιος θελει παει νωρίτερα ή αργότερα) :cool: Θα ακολουθήσει το γνωστό μεζεδοψητοσαλατοτσιμπούσι με συνοδεία τσίπουρου εκ Χαλκιδικης μέσο του φίλου Δημήτρη ακα dimpap44:eek: όπως μόνο η Αχαική παρέα ξέρει σε γνωστό Greek tavern της περιοχής!!!!!! Η βραδιά θα κλείσει γλυκά με.....γλυκά απο τον φίλο μας Γιάννη ακα spitiko Αυτό δεν χάνετε με τίποτα!!!!!! για να μην μας ψάχνετε!! :hi48: | 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Μεσα διπλος τα λεμε αυριο........:ye33: Επισης στην μασα μεσα και ο stathis με την tasia :):):) | 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Μέσα και γώ. Μόλις που θα έχω γυρίσει από διακοπές και για να μπορέσω να προσαρμοστώ θέλω βοήθεια.  Sent from my iPhone using Tapatalk | 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Απόσπασμα: 
 Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! | 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Γι αυτό και έρχομαι σ αυτήν την που ξέρει πως να με στηρίξει!!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk | 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 Καλά να περάσετε φιλαράκια :ye33: | 
| 
| 
 Απάντηση: Αχαικη παιδομάζωξη! 24/07/2013 καλό καφέ παιδάκια! | 
| 
 Σ ευχαριστούμε!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk | 
| 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!