![]() |
Μοτοσυκλετα και ποιηση…… ..
Απο το facebook του motomag
https://www.facebook.com/pages/%CE%9...498?ref=stream Mε προσθετα το γιομισες το tank σου μεχρι απανω γιατι θαρρεις οτι μ αυτο , θα γινεις ο ΝΑΚΑΝΟ τι να σου κανουνε τα slick , τ’ αγριμια εκκεντροφοροι οταν βρονταει στο διαβα σου , το αχρηστο μοτορι Πατσαβουριαστηκες εψες , στ΄αλωνι στς ασπαλαθους τα φρενα αφησες νωρις , δικο σου ειν΄του λαθους νομιζω πως ελαλησες , και δεν καταλαβαινεις πως τρεμει ολος ο ντουνιας , στη σελα αμα ανεβαινεις Θυμασε στην γιδοστρατα , που εκανες enduro? το γαλα ξινισε στα ζα , τους εφυγε το ουρο δυο μοναδες της ΕΜΑΚ , και δεκα νοματεοι σε βγαλαν απ΄το χαραδρο , και η μανα σου ολο κλαιει:' 'Καταρα να ΄χει η ΚΤΜ , δεν το βασταω αλλο σα βλεπω το παιδακι μου με ρουχα sinisalo μα πιο πολυ λιγοθυμω και η καρδια μου σπαει οταν φοραει τα dainese και βαζει το arai Η ασφαλτος , τα χωματα , του πηρανε το νου του τζαμπα εγω τ΄ανεθρεψα , του δινα το ΝΟΥΝΟΥ του Παναθεμα σε Kevin Schwantz , παναθεμα σε Τianen μικρος μπαλα δεν επαιζε , μον επαιζε με allen Μια νια μικρη σ΄αγαπησε , και συ ανταποκριθεις να ανεβει πανω στο ss , για εκδρομη την πειθεις "Δεν θα πααινω γρηγορα , το ξερω πως σε σκιαζει θα παμε αργα και χαλαρα , αυτο δεν με πειραζει'' Και ξεκινησαν , πηγανε , σε λογγους σε ραχουλες και τα πουλια τιτιβιζαν και καναν αγαπουλες μα σαν κινησανε αργα , στην στρατα να γυρισουν ξεχασαν την προφορτιση , σκληρη να τη ρυθμισουν καθως λοιπον επηγεναν με τριτη και σαραντα ενα Motard τους περασε με μια ####μπαντα ''αστον μη συνεριζεσαι , το λογικα δεν εχει ειναι κουτος και παλαβος , τηρα τον πως ετρεχει!!'' Πιο κατω ενω του χαιδευε , η κοπελια τα μουσα τους περασε σαν αστραπη , τουμπανo Ηayabusa Δεν αντεξε αλλο τοτε αυτος και ανοιξε το γκαζι ''Τωρα θα δειτε ερπετα'' αρχιζει να φωναζει Του κακου τον εχτυπαγε η κοπελια απο πισω ''Τα κοκαλα μου εδω να , μανουλα μ΄θα τ αφησω'' Αυτος δεν καταλαβαινε , μον τα χωνε στον κοφτη ''Σταματα τις φωνες μωρη!! νομιζεις πως με κοφτει?'' Και το Motard το περασαν απα σε μια φουρκετα το μηχανακι ουρλιαζε, τον #### τον επετα ''Γιατι μου διωχνει η ουρα? το Οhlins δε βασταει? και αυτη η μαλακω πισω μου , τ΄@@δια μου τα σπαει'' Σε μια ευθεια ειδανε , το Ηayabusa περα ''Θα τον περασω με slipstream σα να μουνα μια σφαιρα'' Τωρα το γκαζι αλυχτα , η acrapa βγαζει φλογες Tα pilot αφηνουνε , στην ασφαλτο οι ροδες Πλευριζει ο νιος το gsxr και πανε πλαι-πλαι Γυρω ολα μαραινονται , αρχες ειναι του Μαη Μια δεξια ανηφορικη , ανοιγεται μπροστα τους Τα φρενα δεν τα ακουμπουν , σκληραινει η ματια τους ...... Αχος βαρυς ακουστηκε σ΄ολοκληρο τον καμπο και τα βουνα εσειστηκαν σα να χορευαν Mambo Ολοι σταυροκοπιοντουσαν και λεγαν ''Παναγια μου'' carbon κομματια πέσανε σε ενα τραπεζι ####υ Τρεις μερες τους γυρευανε , μες στις πλαγιες στα δαση η κοπελια προσκυναγε, μουγκη εικοναστασι Τον αλλον βρηκαν σε μαντρι , τον γλυφανε τα γιδια κατι για nitro ψελισε μεσα στα αποκαϊδια Το νιο τον βρηκαν μακρυα , σε ενα βοσκοτοπι κατι σκυλια τον μυρισαν τα πηρανε κατοπι Eιχε στα χερια του το γκριπ και μεσα στην θολουρα το ανοιγε και φωναζε ''ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ''......... Τωρα η κοπελα ειν΄λολη , σαν το χτικιο γυρναει τα βραδυα ακουν οι γειτονες που ολο μονολογαει: ''Αχου η δολια ριζικο που μου λαχε η μοιρα αντι για #### και γιορτες τ΄@@δια μου επηρα'' Ο αλλος που οδηγαγε το Ηayabusa νιτρο προχθες του βγαλαν οι γιατροι τον γυψο του τον τριτο Τωρα αγορασε Hyundai και θελει να ξεχασει για αυτο ποτε του δεν μιλα , μονο κοιταει την πλαση Ο νιος εσυμορφωθηκε , παντρευτηκε μιαν αλλη νομιζαν πως με μηχανες δεν θα τα μπλεξει παλι Μα καποιοι λεν πως ειδανε στη ακρη του γκαραζ να εχει ζωγραφισει αυτος ενα μικρο βιραζ. |
Απάντηση: Μοτοσυκλετα και ποιηση…… ..
Καλοοοοό...!!! ;):D:D :ye02:
|
:ye02::ye02::ye02: |
:lo20::lo20::lo20:
|
:cool2:
|
:ye02:
|
:re25::re25::re25::re25::re25:
|
Το νιο τον βρηκαν μακρυα , σε ενα βοσκοτοπι
κατι σκυλια τον μυρισαν τα πηρανε κατοπι Eιχε στα χερια του το γκριπ και μεσα στην θολουρα το ανοιγε και φωναζε ''ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ''......... :sm3::sm3::sm3::sm3: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!