GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ABS αυτός ο "άγνωστος"... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43156)

ckalfas 12-09-2013 16:57

ABS αυτός ο "άγνωστος"...

Εδώ και έναν μήνα άρχισε το ABS να μου "κάνει κόλπα". Εν κινήσει, κατά την διάρκεια φρεναρίσματος σπανίως, "πετούσε" το ABS εκτός λειτουργείας, άναβε η ένδειξη του ABS σαν τρελλό και επίσης η ένδειξη του κόκκινου τρίγωνου. Είχα φρένα, αλλά όχι συνδυασμένη πέδηση, χωρίς τον ήχο του σερβό. Έσβηνα, και έφευγα, μιας και η ένδειξη έσβεινε και είχα κανονικότατα φρένα... Κατά την διάρκεια των Ασφάλτινων Βουνών πρέπει να απενεργοποιήθηκε πάνω από 5 φορές, οπότε "χεσμεντέν" εις την λαϊκήν και χαλλλαρά...
Χθες το βράδυ, μου πέταξε το ABS, αλλά όταν το ξαναέσβησα και το έκανα εκκίνηση, τα μοτεράκια του σερβομηχανισμού ακουγόταν μόνιμα και η ένδειξη δεν έλεγε να σβήσει...:mad:
Οι καλά γνωρίζοντες και οι παθόντες τι λένε;
Παρεπιπτώντος, σε ερώτηση μου σε μηχανικό, μου είπε ότι η μονάδα μάλλον τα έπαιξε. :eek:
Εγώ μάλλον τα έπαιξα περισσότερο...!!!:u60:

Papadopaidi 14-09-2013 23:45

Απάντηση: ABS αυτός ο "άγνωστος"...

Αμάν...:cr13:

N4pSt3R 14-09-2013 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 944712)
Εδώ και έναν μήνα άρχισε το ABS να μου "κάνει κόλπα". Εν κινήσει, κατά την διάρκεια φρεναρίσματος σπανίως, "πετούσε" το ABS εκτός λειτουργείας, άναβε η ένδειξη του ABS σαν τρελλό και επίσης η ένδειξη του κόκκινου τρίγωνου. Είχα φρένα, αλλά όχι συνδυασμένη πέδηση, χωρίς τον ήχο του σερβό. Έσβηνα, και έφευγα, μιας και η ένδειξη έσβεινε και είχα κανονικότατα φρένα... Κατά την διάρκεια των Ασφάλτινων Βουνών πρέπει να απενεργοποιήθηκε πάνω από 5 φορές, οπότε "χεσμεντέν" εις την λαϊκήν και χαλλλαρά...
Χθες το βράδυ, μου πέταξε το ABS, αλλά όταν το ξαναέσβησα και το έκανα εκκίνηση, τα μοτεράκια του σερβομηχανισμού ακουγόταν μόνιμα και η ένδειξη δεν έλεγε να σβήσει...:mad:
Οι καλά γνωρίζοντες και οι παθόντες τι λένε;
Παρεπιπτώντος, σε ερώτηση μου σε μηχανικό, μου είπε ότι η μονάδα μάλλον τα έπαιξε. :eek:
Εγώ μάλλον τα έπαιξα περισσότερο...!!!:u60:

Χρήστο την προηγούμενη βδομάδα κόλλησε και μένα και τελικά ήταν η μανέτα ξεβιδωμένη!!!

10άρακι κόντρα από κάτω και από πάνω νομίζω 8ράκι allen και σφίξτε μπας και στρώσει!!

ckalfas 15-09-2013 00:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 945863)
Χρήστο την προηγούμενη βδομάδα κόλλησε και μένα και τελικά ήταν η μανέτα ξεβιδωμένη!!!

10άρακι κόντρα από κάτω και από πάνω νομίζω 8ράκι allen και σφίξτε μπας και στρώσει!!

Ευχαριστώ Στέφανε, αύριο θα το κοιτάξω!:ye02:

phoenix 15-09-2013 22:50

Τι έγινε ; Κανένα νέο !!!!

ckalfas 15-09-2013 23:17

Δυστυχώς, δεν ήταν καμία βιδούλα της μανέτας χαλαρή, ούτε όμως και η φισούλα της μανέτας για την οποία μου υπέδειξε ο φίλος Τάσος (tasospan)...:(
Αναμένω νέες υποδείξεις...

peterv 15-09-2013 23:20

Υγρά φρενών στην μονάδα έχεις αλλάξει κανονικά ;
Μέσα στο χρόνο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

phoenix 15-09-2013 23:23

Πέτρο αληθεύει οτι φτιάχνει κάποιος το Σέρβο αλλάζοντας μοτερακια

ckalfas 15-09-2013 23:34

Υγρά φρένων αλλάχθηκαν όπως ορίζει το εγχειρίδιο της bmw, στος 40000 χλμ και τώρα έχω 70000 χλμ...

phoenix 15-09-2013 23:37

Αδερφέ Αστο το μανιουαλ κάθε χρόνο Αλαγη γενική απο την μονάδα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!