![]() |
Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013
18 Σεπ 2013 - Τετάρτη 20:30
Αυτή τη φορά ο καφές μας με ροκ γεύση στου ... MANSTAN Καλαμπάκας 5 , δίπλα στο κτιριο της δημοτικής αστυνομίας Καλαμπάκας 5, Σέρρες 62123 | Χρυσός Οδηγός να σκεφτούμε τις φθινοπωρινές εξορμήσεις με τον ήχο αγαπημένων ροκ τραγουδιών :rolleyes: καλή διασκέδαση! :ye02: |
Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013
δινεις αλλη αιγλη στον καφε τις ΜΟΤΟΡΕΣ .,.,.,:ye02:
καλα να περασεται!!!!!!!!!!!:di05: |
Μέσα καλλιτεχνάραααααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!:ye02::ye02::ye02:
|
Καλές ροκες στα φιλαράκια!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
Μέσααααααααααααααααα, στο πιο ροκαμπιλάδικο-σουβλακοκαφέ της παρέας..............
..............................θα ήθελα να είμαι κι εγώ.................:hmmm: Κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό...........:ye33: Να περάσετε :re27: φίλοι μου.............................:ha16: |
Απόσπασμα:
ευχαριστούμε Πρόεδρε! :ye33: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ευχαριστούμε πολύ! ;) Απόσπασμα:
να ερθεις με το ωραιο σου μοτορι και το ωραιο σου παλληκαρι...που γιορταζε κιολας και να τον χαιρεσαι ! |
|
Απόσπασμα:
Ρε συ κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους τρελούς...:sm2: Κάπου έχει διαρρεύσει ότι είναι "εύκολοι"...:sm3: Γελάνε εύκολα, πίνουν γρήγορα, χορεύουν καλά κ ΠΑΝΩ απ' όλα τα πιρούνια τους "παίρνουν φωτιά".:lo19: Θα αναμετρηθούμε κάποια στιγμή οι 10 καλύτεροί σας με τους 5 δικούς μας κ εγώ θα ευλογώ τα αγαθά της Τράπεζας αναφωνώντας την ιστορική ρήση του Μάριου: "Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που τον σκεπάζει"... (Το πτώμα ήτο κόκκορας κοκκινιστός... Εσείς μπορείτε να βάλετε μακαρόνια-πατάτες ή κ ρυζάκι μην μου αγχώνεστε..) :re25::re25::re25: Παιδιά καλό κ ευλογημένο καφέ κ αφού είναι της ειδικότητάς μου Rock αφιερώνω στα Σερραίικα "λέλουδα" τω κάτωθι άσμα... (Συνδυασμός Rock 'n Roll κ εκκλησιαστικό πνεύμα :sm3:) http://incarnationalist.files.wordpr.../priest_ls.jpg :re25::ye02::sm7::sm7::lo19::lo19::lo20::u58::u58::u58: |
Παραγγείλτε και ένα φραπέ on the rocks για 'μένα.
|
Καλες ροκιες καλα να περασετε!!:ye02:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!