![]() |
Νανοτεχνολογία.
Δείτε τι μπορεί να προσφέρει η Νανοτεχνολογία στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και κατ' επέκταση στα κράνη μας. . |
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 2.
|
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 3.
|
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 4.
|
Απάντηση: Νανοτεχνολογία.
Πολύ καλό προϊόν και φυσικά ότι είναι για την ασφάλεια μας ουδέν σχόλιο,τα βίντεο τα λένε όλα . :) Μπράβο Δημήτρη για το ποστ . Γέλιο Γέλιο Γέλιο . |
Εντυπωσιάστηκα.
Ευχαριστούμε για το post. |
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 3.
Απόσπασμα:
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !!!!!!;) Να ξέραμε κ τι λέει το βίντεο ......:( . |
το παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον !
με αυτά τα προϊοντα ανησυχώ για το πόσο επηρεάζουν την ζελατίνα του κράνους ( αν την φθείρουν κτλ) καθώς επίσης και το πόσο διαρκούν. τα αποτελέσματα είναι πάντως εντυπωσιακά !!! |
Απόσπασμα:
Πιστεύω πως δεν επηρεάζεται η ζελατίνα γιατί η νανοτεχνολογία δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Η αρχή της νανοτεχνολογίας βασίζεται στην ελεγχόμενη μεταβολή τών ιδιοτήτων του υλικού σε μοριακό επίπεδο. Κατ' επέκταση δεν επηρεάζεται η διάρκεια ζωής της ζελατίνας ενώ παράλληλα προστατεύεται από την βροχή και το σπρέυ από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα και έτσι διατηρείται καθαρό το οπτικό μας πεδίο. ;) |
Με το πρώτο βίντεο έτριβα τα μάτια μου γιατί δεν καταλάβαινα τί έβλεπα...:Απορία:
Με τα επόμενα έτριβα τα μάτια μου γιατί δεν πίστευα αυτό που έβλεπα!!!:oοοοoh: Στο τρίτο βίντεο έξυνα το κεφάλι μου γιατί δεν έπαιζεΝεύρα ...Τελικά καλή η νανοτεχνολογία, αλλά έχει και αυτή παρενέργειες...:Γελάω::Γελάω: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!