![]() |
Η παραγγελια...
Εκεινος: "Θα παραγγειλω πιτσα θες κ εσυ κατι να σου παραγγειλω?"
Εκεινη:"Οχι." Εκεινος:"Οκ" Εκεινη: "...ή αραγε να παραγγειλω..." Εκεινος:"Τι να σου παραγγειλω?" Εκεινη:"Δεν ξερω" Εκεινος:"Τι δεν ξερεις? Αν θες κατι?" Εκεινη:"Οχι" Εκεινος:"Πεινας?" Εκεινη:"Δεν εχω ιδεα, μπορει καπως..." Εκεινος:"Τι σημαινει καπως?" Εκεινη:"Σημαινει οτι δεν ειμαι σιγουρη!" Εκεινος:"Εγω οταν πεινασω το καταλαβαινω!" Εκεινη:"Μπορει να πεινασω μετα.." Εκεινος:"Τοτε να σου παραγγειλω κατι!" Εκεινη:"Κι αν δεν πεινασω?" Εκεινος:"Τοτε μη το φας!" Εκεινη:"Μα θα ειναι σπαταλη!" Εκεινος:"Το φυλας για αυριο" Εκεινη:"Κι αν δεν εχω αυριο ορεξη για πιτσα?" Εκεινος:"Η πιτσα τρωγεται παντα!" Εκεινη:"Εγω δεν την τρωω!!" Εκεινος:"Τοτε διαλεξε κατι αλλο...!" Εκεινη:"Δεν εχω ορεξη για κατι αλλο τωρα..." Εκεινος:"Τοτε πιτσα!" Εκεινη:"Οχι!!" Εκεινος:"Επομενως τιποτα!" Εκεινη:"Αχχχ, δεν ξερω......." Εκεινος:"Με εχεις τρελλανει!!!" Εκεινη:"Γιατι δεν παραγγελνεις για'σενα?" Εκεινος:"Οπως νομιζεις..." Εκεινη:"Αλλα παρε την πιτσα με τις αντζουγιες!" Εκεινος:"Μα δεν μου αρεσουν οι αντζουγιες" Εκεινη:"Εμενα ομως μου αρεσουν!" Εκεινος:"Νομιζω ειπες να παραγγειλω ΓΙΑ'ΜΕΝΑ!!!???" Εκεινη:"Αυτο να κανεις!" Εκεινος:"Και γιατι τοτε με αντζουγιες???" Εκεινη:"Στην περιπτωση που θα πεινασω οταν ερθει το φαγητο σου...." Εκεινος:"Ε, και?" Εκεινη:"Νομιζεις οτι θα φαω κατι που δεν μου αρεσει???!!" Εκεινος:"Γιατι να φας εσυ?" Εκεινη:"Και γιατι οχι!?" Εκεινος:"Μια στιγμη! Θα παραγγειλω εγω ΓΙΑ'ΜΕΝΑ,κατι που να μπορεις να φας ΕΣΥ, αν και εφοσον πεινασεις???" Εκεινη:"Ακριβως!!!" Εκεινος:"Και τι θα φαω ΕΓΩ σε παρακαλω??" Εκεινη:"Μα σου ειπα μπορει να μην πεινασω!!!..." Σημειωση: Το ευρωπαϊκο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων τον απαλλαξε απο την κατηγορια της δολοφονιας εν βρασμω ψυχης, και του αναγνωρισε το δικαιωμα της αυτοαμυνας!!!!!!! |
Απάντηση: Η παραγγελια...
Αβυσος η ψυχη μιας γυναικας.:sm7:Δεν ξερεις ποτε τι...:sm7:
|
Ουτε μια ωρα δε θα την αντεχα.........Νεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
ελα βρε παιδια ενα τρυφερο ζευγαρακι σε μια στιγμη αδυναμιας...... πιστευω εαν παραγγελναν σουβλακια θα ηταν καλυτερα .....λεω τωρα .........:sm7:
|
:sm7::sm7::sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!