![]() |
Θέλουν και υποστήριξη!!!
Πρωί πρωί μου σπάσανε τα νεύρα !Νεύρα Έγερση 3:30 τα ξημερώματα για να ταξιδέψει η σύζυγος 6:00 για Χίο ,λόγο ότι έχουμε γάμο εκεί Έναν γάμο Χίο έναν γάμο Αθήνα , ένας εδώ ένας εκεί :Απορία:,τι να κάνουμε υποχρεώσεις ;) Να μην σας κουράζω η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά με την Ολυμπιακή ,λίγο μετά είχαν αναχώρησή και άλλες εταιρίες για τον ίδιο προορισμό! Αφού έφτασαν Χίο όλες η κυρία Ολυμπιακή δεν τα κατάφερε να προσγειωθεί με την δικαιολογία ότι βρέχειΝεύραΝεύραΝεύρα Με αποτέλεσμά να επιστρέψει πίσω ο Μα@@@@ας ο πιλότος, ο άχρηστος ,μόνο για εκείνων έβρεχε ΝεύραΝεύρα Τι να πω ;:hmmm: θέλουν και υποστήριξη:hmmm: |
Απάντηση: Θέλουν και υποστήριξη!!!
Μεγαλη ταλαιπωρια δυστυχος.Ισως να ειχε κακη ορατοτητα και δεν μπορεσε να το κατεβαση.Ισως ηταν ............ο πιλοτος και την πληρωσατε εσεις.Κριμα.
|
...όσα ξέρει ο πιλότος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...
:cool: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Καταλαβαινω την αγανακτηση:hmmm::hmmm::hmmm:,αλλα ο πιλοτος και ο καπετανιος ειναι υπευθυνος για την ασφαλεια πανω απο ολα.............
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δηλδή οι άλλοι πιλότοι ήταν ανεύθυνοι και μακάκες ;;;;;;;;;; Έπρεπε ρε φίλε όταν γύρισες να πας στους γκισέδες να τους τα σπάσεις ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΝεύραΝεύραΝεύρα Και μετά σου λένε οτι οι πιλότοι της ολυμπιακής είναι μάγκες ....Το είδαμε να τους πειςΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Κύριοι αν μου επιτρέπεται θα σας πω ότι λόγο γνωριμιών, του μα@@@@κα του έλεγαν να έρθει από νότια αλλά ο μα@@@κας δεν το πάλευε και έτσι τα παράτησε :hmmm: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η υπευθυνότητα του πιλότου (όπως και η ασφάλεια-ζωή των επιβατών) δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ούτε κρίνεται από τους επιβάτες ... Για το αν έπρεπε να επιστρέψει ή όχι, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί το κρίνει ο πιλότος κ μόνον !!! Αν μου συνέβαινε κ εγώ θα στεναχωριόμουν .....:mad: Όσο για το "σπάσιμο" στα γκισέ της εταιρίας ..... καλύτερα ν "αποφεύγεται" .....;) . |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!