![]() |
Πωλείται λόγω αλλαγής 12ΟΟGS ...........
5 Συνημμένο(α)
Παίδες έχουμε και λέμε. Αποφάσισα να πουλήσω τη μηχανή μου λόγω αλλαγής. Η μηχανή μου έχει τα εξής καλούδια πάνω της:
1) Εξάτμιση AGRAPA με λέιζερ + εξάτμιση μαμάς. 2) Κάγκελα Hepco & Becker πάνω-κάτω. 3) Προβολείς: 2 xenon Eclipsis + διακόπτης. 4) Xenon φώτα και στις 2 σκάλες. 5) Πλαϊνές βαλίτσες μαμάς. 6) Tankbank μεγάλο μαμάς. 7) Λάστιχα Pirelli καινούργια. 8) Δίσκο, πλατώ, διαφορικό, μονάδα ABS καινούργια. και διάφορα άλλα μικροπράγματα. Τα χιλιομετρα 56000, τώρα η τιμή για ένα μοντέλο 2005 με όλα αυτά νομίζω ότι στα 10.500 Ευρώ είναι καλά. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση: στα 9.000 Ευρώ χωρίς τα 6 πρώτα extra. Για όσους ενδιαφέρονται παρακαλώ στείλτε μου π.μ. ή στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο προφίλ μου. Τώρα όσο αφορά την αλλαγή http://www.bmw-motorrad.gr/gr/el/ind..._Bild5_big.jpg τι λέτε, είναι Κούκλα εεεεεεε. ...............................:cool: |
Απάντηση: Πωλείται λόγω αλλαγής 12ΟΟGS ...........
νομιζω οτι θα πρεπει να γραψεις και ποσα χιλιομετρα εχεις και αν ειναι δυνατον να βαλεις και καμμια φωτο
καλοπουλητη |
καλοπούλητη Μιχάλη!!!!;)
|
Αντε με το καλό
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
με το καλό Μιχάλη και καλοπούλητη η κούκλα με την μεγάλη προίκα
|
Καλοπούλητη!!!Και η καινούργια επιλογή super .........μάλλον θα είμαστε δύο οι τυχεροί;).
|
Άντε Μιχάλη, με το καλό η "νέα" ...:D
Καλοπούλητη η παλιά .....;) |
Γειά σου Μιχάλη, αν συνεχίσετε έτσι μας βλέπω να αλλάζουμε όνομα σε RTforum......
Καλοπούλητη και γρήγορα. |
Καλοπουλητη Μιχαλη..
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!