![]() |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Αγαπητοί φίλοι,
επειδή είναι αρκετά τα μέλη μας, που ενδιαφέρονται εν όψει Χειμώνα, ν' αντικαταστήσουν τα λάστιχά τους, θα προχωρήσουμε σε ομαδική αγορά. Θα ήθελα, ο κάθε ενδιαφερόμενος, να προτείνει τους τύπους - μάρκες, που θα τον ενδιέφεραν, καθώς και κάποιο γνωστό του κατάστημα, αν έχει, προκειμένου να πάρουμε τελικές τιμές προϊόντων και όχι "αόριστες" εκπτώσεις, επί τιμών "αόριστων" τιμοκαταλόγων .... ;) Μετά από ψάξιμο σε αρκετούς εμπόρους ελαστικών και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ανάγκες κ τις γνωριμίες των μελών μας, καταλήξαμε στην προμήθεια των ελαστικών. Περισσότερα ...ΕΔΩ ! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! Νέες τιμές ελαστικών ... εδώ !!! . |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Continental TKC 80 (90x90x21,150x80x18)
Pirelli MT 21 (90x90x21,140x80x18) Επισης θα ηθελα και μια τιμη για μπροστινο μόνο Pirelli MT90 (90x90x21) |
Μόλις άλλαξα, φτου ρε γ@μΟτο:yz
|
Απόσπασμα:
Και σου ελεγα περιμενε αλλα εσυ ειχες πυρετοοοοοο..... |
:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
καλα το "είχες πυρετό" ηταν τέλειο....αλλα το να ψηνης το αερικο να βαλει χωμάτινα !!!.....ειναι θεϊκό!!!!....απλα να ειμαι εκει κ να σας χαζευω!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Παιδια η ...πριγκιπεσσα θελει παπου,τσακια......κατα προτιμηση metzeler exp αλλα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις........αντε γιατι εχω ηδη κανει 23000 klm......:sm7::sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!