GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6879)

allen 07-11-2009 15:16

ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ

Οταν βαζουμε προστατευτικο καλυμα ,στο ποντεσιομετρο (GS 1200)
Πρεπει να το ρυθμισουμε ,οπως στο 1150 Η ειναι στανταρ?
Εγω το εβαλα και δουλευει το μοτο μια χαρα!:(

BOXER 08-11-2009 11:56

Απάντηση: ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 90836)
Οταν βαζουμε προστατευτικο καλυμα ,στο ποντεσιομετρο (GS 1200)
Πρεπει να το ρυθμισουμε ,οπως στο 1150 Η ειναι στανταρ?
Εγω το εβαλα και δουλευει το μοτο μια χαρα!:(

Εχω τοποθετησει 3 προστατευτικα ποτενσιομετρου (2 σε απλες gs και 1 σε gsa). Δεν θελει κανενα ρυθμισμα.
Ξεβιδωνεις απλα τις δυο μικρες βιδες torx και βιδωνεις τις αλλες δυο allen με το προστατευτικο. (Το ποτενσιομετρο κανοντας απαλες και οχι αγαρμπες κινησεις, δεν κουναει απο την θεση του την στιγμη που δεν εχει καμμια βιδα να το συγκρατει).

allen 08-11-2009 12:47

Να εισαι καλα;) μου εφυγε το αγχος! καλα συλλογη κανεις, με προστατευτικα!

BOXER 08-11-2009 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 90983)
Να εισαι καλα;) μου εφυγε το αγχος! καλα συλλογη κανεις, με προστατευτικα!

Οχι.... :D!!!! Η μια ειναι η δικια μου μηχανη, η αλλη του αδελφου μου και η τριτη ενος φιλου μας :)!!!!
Ειπαμε, εχω να... προσεχω πολλες μηχανες :yz :D !!!!

soter3gm 08-11-2009 21:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 91005)
Οχι.... :D!!!! Η μια ειναι η δικια μου μηχανη, η αλλη του αδελφου μου και η τριτη ενος φιλου μας :)!!!!
Ειπαμε, εχω να... προσεχω πολλες μηχανες :yz :D !!!!

Πότε θα πιούμε καφέ με τραπεζάκι-ζάντα και να τα πούμε Μάστορα? :sm7::sm7: βαζω torx allen ροπόκλειδα και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου από εργαλεία :sm7::sm7:;)

BOXER 09-11-2009 01:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 91106)
Πότε θα πιούμε καφέ με τραπεζάκι-ζάντα και να τα πούμε Μάστορα? :sm7::sm7: βαζω torx allen ροπόκλειδα και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου από εργαλεία :sm7::sm7:;)

"Τραπεζακι-ζαντα" τι ειπες τωρα :) ;;;;;;;; κατι ηλικιωμενα μαστορια στον Πειραια (αλλα με κατι αρχ.....α ΝΑ στην δουλεια τους ;)) εχουν κατι τετοια τραπεζια, αλλοι σε ζαντες, αλλοι σε εμβολα, αλλοι σε χιτωνια, αλλοι σε μικρες αγκυρες κτλ κτλ..... Φοβεροι τυποι σου λεω!!!
Κοιτα Σωτηρη, η μηχανη μου σε αλλα 450χλμ συμπληρωνει και θα της κανω το σερβις της. Το σερβις θα το κανω στην Λειβαδια και μαζι με την δικια μου θα κανω και σε εναν καλο μου φιλο που μενει εκει και εχει μια 1200GSA.
Αν γουσταρεις βολτουλα μεχρι την Λειβαδια, τις βαζουμε κατω και τις τρεις :yz, και γινετε.... ο χαμος του Δραμαλη :sm7::sm7::sm7:!!!!

soter3gm 09-11-2009 11:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 91184)
"Τραπεζακι-ζαντα" τι ειπες τωρα :) ;;;;;;;; κατι ηλικιωμενα μαστορια στον Πειραια (αλλα με κατι αρχ.....α ΝΑ στην δουλεια τους ;)) εχουν κατι τετοια τραπεζια, αλλοι σε ζαντες, αλλοι σε εμβολα, αλλοι σε χιτωνια, αλλοι σε μικρες αγκυρες κτλ κτλ..... Φοβεροι τυποι σου λεω!!!
Κοιτα Σωτηρη, η μηχανη μου σε αλλα 450χλμ συμπληρωνει και θα της κανω το σερβις της. Το σερβις θα το κανω στην Λειβαδια και μαζι με την δικια μου θα κανω και σε εναν καλο μου φιλο που μενει εκει και εχει μια 1200GSA.
Αν γουσταρεις βολτουλα μεχρι την Λειβαδια, τις βαζουμε κατω και τις τρεις :yz, και γινετε.... ο χαμος του Δραμαλη :sm7::sm7::sm7:!!!!

Εμένα η καλή μου είναι κομπλέ ιδικά τώρα που άλλαξα δίσκο :) αλλά για παρέα και κους κους έρχομαι με χίλια (λέμε τώρα) ΑΝ πάμε μετά στο ποτάμι εκεί προς τον καταρράκτη για να ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΗΣ εκεί είναι που έρχομαι με εκτίναξη :sm7::sm7:

vasorfa 09-11-2009 11:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 91240)
Εμένα η καλή μου είναι κομπλέ ιδικά τώρα που άλλαξα δίσκο :) αλλά για παρέα και κους κους έρχομαι με χίλια (λέμε τώρα) ΑΝ πάμε μετά στο ποτάμι εκεί προς τον καταρράκτη για να ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΗΣ εκεί είναι που έρχομαι με εκτίναξη :sm7::sm7:

μεσα και εγω και για Λιβαδεια και για Κρυα(για καφε ) και για Νικολα!!!(Service των 25000 κανεις?:p:p)

soter3gm 09-11-2009 11:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 91243)
μεσα και εγω και για Λιβαδεια και για Κρυα(για καφε ) και για Νικολα!!!(Service των 25000 κανεις?:p:p)

Ρε συ BILL μηχανικό θέλεις για να αλλάξεις λάδια???:sm7::sm7:
Για φίλτρο τότε τι θέλεις?? πυρηνικό φυσικό με μεταπτυχιακό στη ΝΑΣΑ ;):sm3::sm3::sm3:

vasorfa 09-11-2009 12:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 91246)
Ρε συ BILL μηχανικό θέλεις για να αλλάξεις λάδια???:sm7::sm7:
Για φίλτρο τότε τι θέλεις?? πυρηνικό φυσικό με μεταπτυχιακό στη ΝΑΣΑ ;):sm3::sm3::sm3:

Μαγοσ εισαι??????:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!