![]() |
Όταν ο Έλληνας κάνει business
Μια μέρα λέει ο Έλληνας πατέρας στον γιο του : Υιέ μου σου βρήκα νύφη.:D
Απαντάει ο γιός : Πατέρα εγώ θα διαλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ...:hmmm: Λέει ο πατέρας : Ναι αλλά εγώ η νύφη που σου προτείνω είναι η κόρη του Bill Gates Οπότε ο γιός συμφωνεί...:) Πάει ο Έλληνας πατέρας στον Bill Gates και του λέει : Σου έχω έναν καλό γαμπρό για την κόρη σου.:p Απαντάει ο Bill Gates : Μα η κόρη μου είναι μόνο 15 ετών.:eek: Και ο πατέρας : Ναι αλλά ο νέος που σου προτείνω είναι διευθυντικό στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα.:p Οπότε και ο Bill Gates συμφωνεί.:rolleyes: Πάει μετά ο Έλληνας πατέρας στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του λέει : Σου έχω βρει ένα φοβερό διευθυντικό στέλεχος για την τράπεζα.:p Απαντάει ο Πρόεδρος : Μα ήδη έχω πολλούς διευθυντές και δεν τους χρειάζομαι όλους.:mad: Λέει ο πατέρας : Ναι, αλλά αυτός που σου προτείνω είναι γαμπρός του Bill Gates Οπότε συμφωνεί και ο Πρόεδρος .....:cool2::cool2::cool2: Έτσι κάνει deal ο Έλληνας !!!!!!!!! . |
Απάντηση: Όταν ο Έλληνας κάνει business
Ελληνικό δαιμόνιο!
|
Ελληνάρας!!!!!! :p
|
τύφλα να έχει η Γεωργία Βασιλειάδου ,θεός σχωρέσ' την !!!
|
αυτα ειναι!!!!γεια σου ρε Ελλάδα!!!!:sm8::sm8:
|
:sm8::sm8:
|
Τι άλλο θα σκεφτεί το μυαλό ενός Έλληνα!!!!!!!!!!!! :sm8: Ελληναράς οεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm7: |
:sm3::sm3::sm8:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!