GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Θες να σε μπουζουριασουν; Παρε ΚΤΜ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=8441)

emix 04-01-2010 13:20

Θες να σε μπουζουριασουν; Παρε ΚΤΜ!

Παραμονη Χριστουγεννων και περιμενω στα Starbucks στην Βαρκιζα εναν γνωστο.
Μετα απο λιγο ερχονται τρεις τυποι γυρω μου, με κοιτανε, μου λενε οτι ειναι απο την ασφαλεια, μου δειχνουν το σημα και αρχιζουν να μου ζητανε χαρτια και ολα τα σχετικα.
Με ρωτανε που μενω, τι κανω εδω, γιατι γεννηθηκα, γιατι ζω ακομα.
Μου ζητανε να τους ανοιξω το σακιδιο πλατης (ηταν αδειο).
Αφου ειδαν οτι ειμαι καθολα νομιμος, βγαινει ενας νταγλαρας 3 μετρα απο την καφετερια και ενας απο αυτους του λεει: "Τετοια μηχανη ειναι, αλλα δεν ειναι η συγκεκριμενη που ψαχνουμε".
Τους ρωταω τι συμβανει και μου λενε οτι εχουν κλεψει μια παρομοια μηχανη και μαλλον ετοιμαζονται για καμια ληστεια!!!
Ευτυχως που ειχα τα χαρτια μαζι μου, γιατι μερικες φορες τα ξεχναω. Θα εκανα Χριστουγεννα στην ασφαλεια!!!

Τετοια πραγματα ποτε δεν τα ειχα με την GS. Αρχισαμε τωρα τα παρατραγουδα με το ΚΤΜ ε;

:sm7:

vasorfa 04-01-2010 13:24

Απάντηση: Θες να σε μπουζουριασουν; Παρε ΚΤΜ!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 111470)
Μετα απο λιγο ερχονται τρεις τυποι γυρω μου, με κοιτανε, μου λενε οτι ειναι απο την ασφαλεια, μου δειχνουν το σημα και αρχιζουν να μου ζητανε χαρτια και ολα τα σχετικα.
Αφου ειδαν οτι ειμαι καθολα νομιμος, βγαινει ενας νταγλαρας 3 μετρα απο την καφετερια και ενας απο αυτους του λεει: "Τετοια μηχανη ειναι, αλλα δεν ειναι η συγκεκριμενη που ψαχνουμε".
Τους ρωταω τι συμβανει και μου λενε οτι εχουν κλεψει μια παρομοια μηχανη και μαλλον ετοιμαζονται για καμια ληστεια!!!
Ευτυχως που ειχα τα χαρτια μαζι μου, γιατι μερικες φορες τα ξεχναω. Θα εκανα Χριστουγεννα στην ασφαλεια!!!

Τετοια πραγματα ποτε δεν τα ειχα με την GS. Αρχισαμε τωρα τα παρατραγουδα με το ΚΤΜ ε;

Αφου εν την εβγαλες στην <<Ψειρου>> φιλε μου μην μιλας καθολου!!!:D:D:D

frits 04-01-2010 13:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 111470)

Μπα φίλε είναι να μη σου τύχει, εχω πάθει το ίδιο όταν έψαχναν 1 κίτρινο GS, μάλιστα εμένα με σταμάτησαν ενώ βρισκόμουν σε κίνηση...σειρήνα και από το μεγάφωνο του περιπολικού "ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ !!!" Αλλά με εμένα ήταν ευγενικοί..

emix 04-01-2010 13:33

Και με μενα ευγενικοι ηταν, δεν εχω να πω κατι γι αυτο.
Απλα με ρωτουσαν πολλα πραγματα.

frits 04-01-2010 13:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 111477)
Και με μενα ευγενικοι ηταν, δεν εχω να πω κατι γι αυτο.
Απλα με ρωτουσαν πολλα πραγματα.

Για το ΚΤΜ; αν καίει ανορθωτή; αν ζεματάει η εξάτμιση; :sm7::sm7:

emix 04-01-2010 13:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 111480)
Για το ΚΤΜ; αν καίει ανορθωτή; αν ζεματάει η εξάτμιση; :sm7::sm7:

Οχι, τετοια πραγματα δεν ρωτησαν.
Αν συνεχιζαν παντως θα τους ελεγα:"Τι ληστεια να κανουν μ αυτο ρε παιδια; Αυτο θελει 5 λεπτα για να ζεσταθει και να δουλευει σωστα."
:sm7: :sm7:

wet & dirty 04-01-2010 16:50

ελα τωρα που ησουν εκει τυχαια.....λες και δεν ξερουμε τι κανετε εσεις οι κατεμακιδες:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

emix 04-01-2010 16:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 111512)
ελα τωρα που ησουν εκει τυχαια.....λες και δεν ξερουμε τι κανετε εσεις οι κατεμακιδες:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Εσυ να προσεχεις περισσοτερο γιατι το δικο σου το ΚΤΜ ειναι πιο καγκουροειδες απο το δικο μου...!

danaos 04-01-2010 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 111513)
Εσυ να προσεχεις περισσοτερο γιατι το δικο σου το ΚΤΜ ειναι πιο καγκουροειδες απο το δικο μου...!

Τον εχουν σταματησει απλα ντρεπετε να το πει......χαχαχαχα ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....:sm7::sm7:

MARK 04-01-2010 19:16

Eίπαμε είμαστε μηχανόβιοι αλήτες τσαντάκηδες.........:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!