|  | 
| 
 Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα πουλάω τα γάντια που πήρα για την γυναίκα μου:yz επειδή δεν τισ αρέσουν:yz:yz:yz:yz. Αν ειναι δυνατον. Είναι τα Dainese SPROG-S, Gore-tex, επενδυση primaloft και προστατευτικα ραμμένα εσωτερικά σε ολο το χέρι. μέγεθος small :yz (αλλιως θα τα κραταγα). για το μεγεθος εχουν σχετικα μεγαλη φορμα. Είναι φανταστικά γάντια. Δοκιμες γινονται:sm7:.   Τα αγόρασα 120€ απο φίλο (σε γνωστο καταστημα εχουν 167€)και τα δινω 80€. Αχ αυτες οι γυναικες:mad::mad::mad: | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Πολυ καλα γαντια ... καλοπουλητα!! | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Σπύρο, μπορείς να τα φέρεις στον καφέ της Τετάρτης; | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Φίλε μου, πολύ καλό γάντι, αλλά οι γυναίκες φωνίζουν διαφορετικά:) με λίγο πορτοκαλί ή μοβ, θα της άρεσαν:) Καλοπούλητα. | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Αυτό είναι σίγουρο:) | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Καλοπούλητα..........;) | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex καλοπουλητα.;) | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Πωλουνται γαντια Dainese Gore-tex Δεν μπορούσες να βρεις μια πιο νταρντάνα κοπέλα να φοράει Large ώστε να τα τσιμπήσω εγώ τα γάντια;;; Καλοπούλητα!:) | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:26. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!