![]() |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ ....
5 Συνημμένο(α)
Μετά την προτροπή φίλων...έπρεπε να είχα πολύ καιρό προχωρήσει σε αυτό το βήμα...
Αναφορικά....(μέσα από τις φωτό...) -Πώς ξεκίνησε η ιστορία..(Πρώτη φωτό! Μόλις μιάς ώρας μπέμπα...) -Πώς εξελίχθηκε..(Το πρώτο εγχείρημα...! Η πρώτη βιτρίνα...:D) -Πώς είναι σήμερα..(Η εξέλιξη... Υπάρχουν αρκετές αλλαγές εκτός από χρωματικές...) Για το αύριο βλέπουμε...:cool2: :sm1: Υ.Γ.:Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης...:sm7: Την αφεντομουτσουνάρα μου δεν σας την δείχνω...γιατί δεν χωράει!!! :D :sm3: :hmmm: Ξέρετε την...σημαδούρα!!! ;) |
Απάντηση: Τι λετε.....?
Απόσπασμα:
Βρε τρελέ την έχεις αλλάξει εντελώς...............όμως το αποτέλεσμα..:sm8::sm8::sm5::sm5: Παρατήρηση.....τη στιγμή που έβαλες το φτεράκι πίσω, πως και δεν έβγαλες το μαμίσιο??? |
Απάντηση: Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ ....
Απόσπασμα:
....και απ' ότι φαίνεται ..... ΔΕΝ έχει τέλος ....:D http://www.gsforum.gr/attachments/%C...E%BC%CE%BF-jpg . |
Απάντηση: Τι λετε.....?
Απόσπασμα:
Εδώ θέλω μεγαλύτερο για τα απόνερα...και θα βγάλω και αυτό που έχει;;;:sm1: :sm7: Υ.Γ.: Δεν τα είπαμε και από κοντά... Να σου ζήσει το καινούριο mexicanaki φίλε μου!!! :sm4: Επιφυλάσσομαι...;) |
Φωτη ειναι τελεια
|
:sm8:
|
Να ρωτήσω τι ομαδα είσαι ;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία::sm7::sm7::sm7:
|
Έλα να ετοιμαζόμαστε και για την βαλιτσούλα...:sm7:
|
Οι χουφτες πως σου ξεφυγαν ρε αλανι?????:p
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!