![]() |
Νέα άφιξη!
Νέα άφιξη αν και η λεξη παραπέμπει σε προσγείωση, εγώ ετοιμάζομαι για απογείωση. Μόλις αγόρασα την νέα μου μοτοσυκλέτα και μαζί της ετοιμάζω νέες περιπέτειες. Στη σκέψη μου ήταν πάντα πως η λέξη μοτοσυκλέτα είναι γένους θηλυκού και σαν μια μοντέρνα πάππισα Ιωάννα ετοιμάστηκα να εισβάλω σε ένα ακόμα ανδροκρατούμενο χόμπι. Η αλήθεια είναι πως η αγορά της μοτό ήταν μια απόφασή πολύ γρήγορη αλλά καλά μελετημένη. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον σύζυγό μου (Jefe) αφού η συμβολή του για το άλμα αυτό ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα . Και για όσους δεν κατάλαβαν το δώρο του Αγ.Βαλεντίνου που είχε αναφέρει προχτες ο Λεοντόκαδρος ήταν η νέα μου μοτό.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν. |
Απάντηση: Νέα άφιξη!
καλοριζικη , καλοταξιδι μαζι με τον συζυγο και καλως ηλθες , να περνας καλα και παντα ορθια
|
Καλώς ήρθες Σύβαρη και καλά να περνάτε με το σύζυγο και τη μηχανή, όπως έκαναν οι Συβαρίτες! ;)
|
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ..............:sm8:
|
Καλωσόρισες και καλορίζικη η μοτο!:)
|
Καλως ηρθες!
|
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια.
|
Bάνα καλωσόρισες και σαν ''γνήσιο'' μέλος πλέον, στην όμορφη παρέα μας!!!:)
πολύ καλή επιλογή κάνατε με το roadster και σου εύχομαι καλές και απροβλημάτιστες βόλτες;) Να το δίνεις και λίγο του Θανάση να χαρεί και αυτός ναί;;;:D Άντε να σε βλέπουμε και σαν οδηγό στις εξορμήσεις μας τώρα που φτιάχνει ο καιρός... |
Μπραβο στον συζυγο. καλοριζικη
|
Καλοριζικη και καλα ταξιδια!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!