GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   abs εκτος!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9539)

zitsos 22-02-2010 19:17

abs εκτος!!!

Ακουσατε ακουσατε επητα απο μια πτόση της μηχανής το abs μου βγένει εκτός και εγώ για αρχή πάω σε ενα εξουσιοδοτημένω σηνεργίο της bmw στην χαλκιδα-δύο έχει δεν λέω που- για να μου πουν τη να κάνω!!!Ο τύπος στο σηνεργίο μου λέει ότι θα πρέπει να το βάλουμε στον εκγέφαλο και αυτό κοστίζει 20 ευρό μου έρχετε κάπος αλλα λέω δεν γ...τε βάλτω ρε φίλε να δουμε τη θα δίξει ,να σημειώσω ότι το πίσο φρένω δεν δουλευε καθόλου και απο κάπου ειχε κάνει υπερχήληση λαδιού του το λέω.
Μην σας το πολυλογό μου λέει ο τυπος οτι ο εγκέφαλος έβγαλε οτι μάλον θέλει εξαέρωση το πίσο φρένω και μπορεί να μην μας βγάλει κάτι αλο και θα αλάξουμε και τα υγρά φρένου ολα αυτα απο το πρωι η μοτο μέσα και θα το έπερνα το μεσημέρι και η τιμη όλων αυτων ητανε 100 ευρο για εξαέρωση λάδια και 20 για εγκέφαλο!!!Νεύρα:hmmm::mad: Σιγά μην τους τα εδινα,όταν μου είπε αυτό του λέω ότι δεν υπάρχη μία θα κλήσουμε ενα ραντευου να το φτιάξουμε ουτε εγκέφαλο πλήρωσα ούτε τιποτα την αλη φωρά λέω ολα μαζι .Ενα κολητάρι μου εβαλε τις φωνες ...ρε βλακα για μια εξαέρωση και λαδάκια που κάνουν 6 ευρο θα εδινες 100, ελα απο το σπιτι να το κανουμε !!Μετα απο δύο μέρες επληνα την μηχανή και και ενοιξα το κουτάκι με τα υγρα απο το πίσο φρένο και βλέπω ότι μέσα εχει μια πλαστική μευράνη κατο απο το καπάκι που αυτή απο την πτόση είχε στραβοπιάσει και ειχε φύγει απο την θέση της μόλις την εβαλα καλα και εσφιξα το καπάκι όλα ξαναγίνανε όπως πρώτα!!!
ΜΕ λιγα λόγια αν δεν την εψαχνα λίγο θα εδινα 120 ευρόπουλα στα καλα καθούμενα και στην ουσία μηλάμε υππόθεση 5 λεπτόν!! Τ ΥΧΕΡΌς που δεν εχασα τα λεφτα και ετυχός που πρέπει να κατεβένω αθήνα αφου δεν έχει ακομα η χαλκίδα ενα καλό συνεργίο!!!! :o

georgekostas 22-02-2010 19:22

Απάντηση: abs εκτος!!!

Παλι καλα που το εψαξες λιγο μονος σου...γλυτωσες τα γ@μησιατικα!!!

kostas-patra 22-02-2010 19:24

φίλε

κάποιοι νομίζουν οτι είμαστε ο σύζυγος της γυμνής με τον γιατρό και το καβούρι
και περιμένουν να ακούσουν το "τελείωνε μέσα γιατρέ να το πνίξεις"....
ασταδιαλα

point zero 22-02-2010 20:29

100 ευρω για να αλαξουν υγρα στο πισω φρενο και να κανουν εξαερωση .... Ελα θεε μου ... τι αλλο θα ακουσουμε ... Βρε μπας και εχουμε κανα ταμπελακι στο κουτελο που γραφει Μ.........ς ???

georgekostas 22-02-2010 20:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από point zero ( 128777)
100 ευρω για να αλαξουν υγρα στο πισω φρενο και να κανουν εξαερωση .... Ελα θεε μου ... τι αλλο θα ακουσουμε ... Βρε μπας και εχουμε κανα ταμπελακι στο κουτελο που γραφει Μ.........ς ???

Εδω χρεωνουν εργασια για αλλαγη βαλβολινων,10 λεπτα δουλεια,35 ευρω!!!!!

konstantinos 22-02-2010 20:44

ΝεύραΝεύραΝεύρα

kostas_366 22-02-2010 20:55

Καλά Ζήτσο, είσαι όλα τα χρήματα :sm7::sm7:.
Έριξα και γέλιο με το ποστ σου, το πως τοποθετησε, πως πληρώνεις με πιστωτική, και στο τέλος η λύση...
Να μας πεις διεύθυνση να πάμε και εμείς στον εξουσιοδοτημένο:sm7::sm7:
Άντε, τέλος καλό όλα καλά, Καλά χιλιόμετρα από εδώ και πέρα.

Arkas 23-02-2010 01:06

Αλλά και 20€ για να το βάλει στον εγκέφαλο;Νεύρα

boxerakias57 23-02-2010 10:22

οταν ο μαστορας φτιαχνει και αυτοκινητα :yz

Acen 23-02-2010 12:02

Δεν τόξερα οτι το φίσωμα στον εγκέφαλο χρεώνετε :hmmm::hmmm:Το μάθαμε και αυτό:(:(

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!